KAD SAM VIDEO SVOJU ŽENU U KREVETU SA BRATOM ONESVESTIO SAM SE: Ni PRAVA ISTINA me nije mnogo SMIRILA!
Par u zanosu, Foto: Profimedia

ispovest

KAD SAM VIDEO SVOJU ŽENU U KREVETU SA BRATOM ONESVESTIO SAM SE: Ni PRAVA ISTINA me nije mnogo SMIRILA!

Prevara je uvek bolna tema, a retko ko može da potpuno pređe preko toga i da zaboravi na bol

Objavljeno: 19:43h

Prevara je uvek bolna tema, a retko ko može da potpuno pređe preko toga i da zaboravi na bol.

Međutim, kada vas partner prevari sa potpuno neočekivanom osobom iz svog okruženja, to može da bude još gore.

Anonimni muškarac je podelio na internetu svoje nimalo prijatno iskustvo, kada je zatekao svoju ženu u krevetu sa njenim usvojenim bratom.

“Tog trenutka kada sam ih video, meni je uništen život. Nju su roditelji usvojili kada je bila mala i kada su saznali da neće moći da imaju više dece, tako da ona i njen brat nisu u krvnom srodstvu”, kaže ovaj nesrećni muškarac.

Njegova žena ima 34 godina, on 36, njen brat 44 godine, a da stvar bude još gora, žena mu je nakon ovog nemilog događaja priznala da još od tinejdžerskih dana spava sa svojim bratom.

“Ne mogu da se nateram da pričam sa njom o ovome. Odmah sam se iselio, ali ni moja porodica ne želi da priča sa mnom o ovoj temi, zato što ih je sramota. Ono što je najluđe je to što roditelji moje žene uopšte nisu šokirani ovim saznanjem”, kaže on.

Takođe, dodao je da nema hrabrosti da ispriča šta se zaista desilo nikome od svojih prijatelja, jer se plaši da neće razumeti ozbiljnost situacije i da će ga zadirkivati.

Stručnjak za veze Deidra Sanders kaže da je njegova reakcija potpuno prirodna i da se našao u zaista neprijatnoj situaciji, ali takođe osuđuje roditelje njegove žene.

“Očigledno je da njeni roditelji ne poznaju granice zdravog ukusa. Inače, ako je njen brat 10 godina stariji od nje, a ona je priznala da imaju seks od njenog tinejdžerskog doba, koliko je zapravo ona tad imala godina? Iz priče mi deluje da je moguće da je u pitanju zlostavljanje od detinjstva. Trebalo bi da porazgovarate sa ljudima stručnim za zlostavljanje u detinjstvu”, zaključuje ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objectiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.