MISTIČNA RUŠKA OTKRIVA: Lavovi, DOBRO SE ČUVAJTE, u petak 4. septembra vas čeka VELIKA OPASNOST!
Horoskop, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO HOROSKOP

MISTIČNA RUŠKA OTKRIVA: Lavovi, DOBRO SE ČUVAJTE, u petak 4. septembra vas čeka VELIKA OPASNOST!

Horoskop vas može podmladiti, ulepšati dan i obezbediti miran san

Objavljeno:

Horoskop za 04.09.2020

Ovan

Danas niste spremni ste da saslušate tuđe mišljenje, i ne samo danas, vi ste generalno osoba koja ne voli da širi vidike. Energija planeta vas podstiče da učestvujete u zanimljivim razgovorima ali vama nije do toga.Izbegavajte ljude ovih dana! Pucate od zdravlja.

Bik

Razgovori i putovanja su vam danas u prvom planu. Najverovatnije ćete dobiti poziv za vezan za posao.Ne smete ga odbiti od životnog je značaja. Što se emotivnog života tiče, shvatićete da sa voljenom osobom imate mnogo toga zajedničkog, ali vas danas posebno nervira. Gorušica vas muči.

Blizanci

Razmišljate o porodici i obećanjima koje ste im dali. Danas je krajnje vreme da ih ispunite Data reč je data reč, u protivnom, rizikujete da se neko razočara u vas. Budite što na um to na drum. Problemi sa nadimanjem.

Rak

Danas ćete biti prilično emotivni, potrudite se da ne seckate luk, da se ne biste posekli i još dodatno nasekirali. Danas vas takođe očekuje i mnogo posla vezanog za papirologiju. Nećete u tome naročito uživati, ali što se mora nije teško. Glavobolja.

Lav

Iako sebe smatrate pametnim jako, danas vam nisu sve ovce na broju, narodski rečeno. Neko će vam jutro upropastiti svojim komentarima. Ne dozvolite da vas rutina izbaci iz koloseka. Pazite se dobro danas, čeka vas jedna VELIKA OPASNOST!

Devica

Ako do sada niste našli čoveka svog života, možda je to baš danas. Nemojte izbegavati gradski prevoz ili susret u parku dok šetate ljubimca, sudbinski spoj vas očekuje. Dobra probava.

Vaga

Malo sna vas čini nervoznim. Počeli ste sa dijetom ili se spremate, kao i svaka vaga težite balansu, ali vam ne polazi za rukom. Možda je vreme da uplatite tiket, da vas krene današnji dan. Lupanje srca od nervoze

Škorpija

Danas je dan kada ćete upoznati čoveka iz preduzetništva. Nažalost on vas ne primećuje jer niste iz iste sfere. Možda je vreme da potražite pomoć stručnjaka za savete, kako da se rešite muke zbog neostvarenih želja. Trnci u nogama.

Strelac

Pratite intuiciju danas i nemojte ignorisati znakove pored puta koji vam stižu. Loše vesti u porodici, malo će vas poljuljati ali se ne predajte. Samo optimizam rešava sve probleme.Dobro zdravlje.

Jarac

Brzopletost i nepromišljenost može da vas dovede u neprilike. Ne srljajte u neke situacije zbog kojih bi kasnije mogli da zažalite. Vodite računa i šta jedete, stomak vam može biti dodatni neprijatelj. Zvezde vam nisu naklonjene. Jaka gorušica.

Vodolija

Razgovor sa partnerom bi mogao da vam natera suze na oči. Verovatno ćete saznati da prema vama gaji zaista najdublja osećanja. Ne budite previše kruti otvorite se za nove izazove i živite život punim plućima bez ograničenja. Bol u krstima.

Ribe

Nađite vremena da izrazite vaše mišljenje i pohvale. Vaši lični projekti, pogotovo oni koji uključuju druge ljude, bi danas mogli da naiđu na izvesne prepreke. Ne mislite samo na sebe, podelite vaše probleme i iskustvo sa drugima, mrdnite se sa mrtve tačke. Bolovi u donjem delu leđa, od sedenja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.