OTKRIVENA JE TAJNA ČELIČNIH TRBUČNJAKA DŽEJ LO: Ova MOĆNA NAMIRNICA TOPI SALO
Dženifer Lopez, Foto: LO / INSTAGRAM

NJENA TAJNA

OTKRIVENA JE TAJNA ČELIČNIH TRBUČNJAKA DŽEJ LO: Ova MOĆNA NAMIRNICA TOPI SALO

Dženifer Lopez može da se pohvali savršenim trbušnjacima, za koje su zaslužni treniranje i posebna ishrana

Objavljeno:

Kako je za "Opra" magazin otkrio njen trener Dod Romero, Dženifer Lopez (51) trenira tempom koji nije lako slediti.

Kako trenira Dženifer Lopez

Tipični program vežbi koje izvodi Džej Lo sastoji se od tri seta. U prvom setu izvodi:

50 visećih trbušnjaka

50 polutrbušnjaka uz pomoć konopca

50 trbušnjaka na kosoj klupi pod uglom od 45 stepeni.

U drugom setu radi iste vežbe, ali sa po 35 ponavljanja. U trećem setu se, takođe, sve ponavlja, ali po 21 put. Između setova vežbi nema odmora.

Kako se hrani Džej Lo

Ishrana muzičke zvezde bazira se na organskim namirnicama i proteinima. U intervjuu za američki magazin "Pipl" rekla je da ishranu veoma pažljivo planira i da na njenom jelovniku dominiraju voće i povrće. Povremeno se pridržava kratkotrajnih programa ishrane, pa je tako na Instagramu otkrila da je bila na desetodnevnoj dijeti siromašnoj ugljenim hidratima i bez šećera.

Kada jede ugljene hidrate, povremeno uživa u složenim ugljenim hidratima, kao što su ovsena kaša sa svežim bobičastim voćem, batat, smeđi pirinač, kinoa i hleb od pirinčanog brašna.

„Izbegavaj prerađenu hranu, a jedi žitarice od celog zrna, bogate hranljivim materijama”, rekao joj je trener.

"To podrazumeva da jede belanca, ćureće i pileće grudi, govedinu, losos i brancin. Jednom na dan počasti se šakom orašastih plodova, a jednom nedeljno se malo opusti, tada najčešče pojede poneki keks sa komadićima čokolade", otkrio je njen partner Aleks Rodrigez, bivši igrač bejzbola, koji je i glavni krivac zašto je Dženifer počela intenzivno da trenira (par zajedno odlazi u teretanu na treninge).

Tajna u namirnici koja topi salo

Posebno mesto u njenoj ishrani, kao što je istaknuto, zauzimaju proteini, kao što su: posni sir, mleko, jogurt, sirutka, riba, jaja, orašasti plodovi i mahunarke.

Specijalna tajna njene ishrane je kvark, vrsta nemasnog krem sira ili gušćeg jogurta koji potiče iz Nemačke i Austrije i koji je veoma zdrav, jača imunitet, ubrzava metabolizam, osnažuje mišiće i topi salo.

Kvark možete i sami da napravite. Potrebno vam je: 2 šolje punomasnog mleka- ½ šolje mlaćenice.

A kvark se ovako sprema: napravite mlaćenicu i to tako što ćete u jednu šolju mleka dodati jednu kašiku limunovog soka. Posle desetak minuta na sobnoj temperaturi mleko će početi da se zgrušava i vaša mlaćenica će biti spremna za upotrebu.

U šerpici zatim zagrejete dve šolje punomasnog mleka, sklonite ga sa ringle i ostavite da se ohladi. Potom u mleku umešajte mlaćenicu. Dobijenu smesu prebacite u posudu i ostavite na sobnoj temperaturi oko 24 sata. Dobićete smesu koja podseća na jogurt. Prebacite je na gazu koju ste stavili na šerpu ili činiju, a zatim odložite u frižider da prenoći. Posle toga možete da konzumirate kvark i da ga čuvate u frižideru naredna četiri dana.

Džej Lo ne jede šećer, a kada poželi da se "zasladi", jede sladoled bez šećera, proteinske palačinke napravljene od proteinskog praha, bez brašna i sa prelivom bez šećera i pije proteinske šejkove. Ne pije kafu i alkohol, konzumira velike količine vode.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.