MOLITVA MOŽE DA IZLEČI LJUDE, SAMO MNOGI GREŠE U OVOME! Dr Andru Njuberg iz SAD se kune u OVO!
Doktor Andru Njuberg, Foto: Printscreen/youtube/big thing

teorija

MOLITVA MOŽE DA IZLEČI LJUDE, SAMO MNOGI GREŠE U OVOME! Dr Andru Njuberg iz SAD se kune u OVO!

Kada redovno praktikujemo molitvu ili meditaciju, naš mozak povećava aktivnost frontalnih režnjeva i područja jezika, kao i komunikacija

Objavljeno:

Doktor Andru Njuberg, profesor na Univerzitetu Tomas Džeferson u SAD, obavio je istraživanje i ustanovio jačinu molitve i meditacije.

Kada redovno praktikujemo molitvu ili meditaciju, naš mozak povećava aktivnost frontalnih režnjeva i područja jezika, kao i komunikacija. To treba shvatiti kao fizički trening uma, što dovodi do zarastanja različitih bolesti, pa čak i do razvoja mozga. Dobra stvar je što ne morate biti monah ili monahinja da biste uživali u blagodetima molitve. Vodite računa o sebi, cenite svaki trenutak svog života, bićete zdravi!

Doktor Andru je uradio sledeći eksperiment:

Pozvao je starije ljude koji su imali problema sa pamćenjem da učestvuju u studiji, kako bi ih posmatrali pre, tokom i posle molitve.

Analiza je vršena svakodnevno, tokom 12 minuta, punih 8 nedelja. Rezultat je bio veoma pozitivan u smislu zdravstvene koristi. Doktor Andrev tvrdi da se naš mozak menja bez obzira na religiju.

Druga studija opet tvrdi kako oni pacijenti koji imaju jaka duhovna uverenja brže reaguju na lečenje i imaju manje simptoma. Analiza je izvršena na 40.000 pacijenata. Istraživanja vršena u centru za rak na Floridi su otkrila da oni pacijenti koji veruju u snagu molitve, imaju bolje fizičko i psihičko zdravlje od onih pacijenata koji ne veruju. Sve nas ovo može uveriti da osoba počiva na tri stuba: fizičkom, mentalnom i duhovnom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Stil.kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.