MAGIČNI PROIZVOD KOJI JE OSVOJIO CEO SVET: Saznajte šta sve možete da uradite sa ovim fantastičnim predmetom!
Foto: Profimedia

multipraktično

MAGIČNI PROIZVOD KOJI JE OSVOJIO CEO SVET: Saznajte šta sve možete da uradite sa ovim fantastičnim predmetom!

Više nećete morati da se nervirate jer nemate gde da stavite telefon, tablet, ili bilo šta što vam je potrebno da bude pri ruci

Objavljeno:

Na našem tržištu se napokon nalazi proizvod koji će nam olakšati svakodnevnicu. Više nećete morati da se nervirate jer nemate gde da stavite telefon, tablet, ili bilo šta što vam je potrebno da bude pri ruci, a neophodno vam je da bude na određenom mestu pod određenim uglom! Stvari vam više neće ispadati u kolima, niti padati sa polica ili improvizovanih mesta. Bez lepka i bušenja, bilo da su lakši ili teži predmeti, ovaj magični stiker je tu da pomogne.

foto: Promo

Ima neverovatnu moć prijanjanja! Čvrsto se, bez lepka, lepi za sve vrste materijala: zid, kamen, koža, plastika, cigla, metal, staklo i ostaje čvrsto zalepljen onoliko dugo koliko vi to želite!

Kada postavite magični stiker na željeno mesto, na njega možete postaviti bilo koji predmet koji želite da odložite: mobilni telefon, tablet, kablove, flašice sa vodom, kancelarijski ili kuhinjski pribor ili bilo koji drugi proizvod.

foto: Promo

Magični stiker je izrađen od visokokvalitetne nano gume koja izdržava i veće težine kao i visoke temperature ( do 100 stepeni Celzijusa).

foto: Promo

Magični stiker NIJE za jednokratnu već za VIŠESTRUKU upotrebu. Ukoliko vam više nije potreban na nekom mestu, jednostavno ga skinite sa te površine i bez ikakvih problema stavite na novu površinu. Možete ga premeštati sa mesta na mesto kad god vam je to potrebno i koristiti nebrojeno puta. Nakon skidanja ne ostavlja nikakve tragove na površini gde je bio zalepljen!

Ukoliko vam se magični stiker zaprlja, možete ga oprati običnom vodom i nekim od sredstava za pranje, bez bojazni da će izgubiti svoju magičnu moć.

foto: Promo

Pakovanje sadrži dva magična gumena stikera različitog oblika koje možete koristiti na različite načine i u različitim situacijama. Njihove karakteristike su sledeće:

Materijal: Izuzetno izdržljiva nano guma Pakovanje: 2 magična stikera različitog oblika Dimenzije: 15cm x 3cm / 13,5cm x 5,5cm Težina: 60gr Boja: Crna

Magični stiker možete poručiti OVDE po sniženoj ceni od 990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.