CEO ŽIVOT MRZELA JE MAJKU JER JOJ JE SPRŽILA LICE! Posle 30 godina saznala je ISTINU, ovo je NAJTUŽNIJA PRIČA IKADA
Eni Prajs, Foto: Printskrin

šok

CEO ŽIVOT MRZELA JE MAJKU JER JOJ JE SPRŽILA LICE! Posle 30 godina saznala je ISTINU, ovo je NAJTUŽNIJA PRIČA IKADA

Pretužna priča žene koja je od rođenja bila osuđena da pati

Objavljeno:

Eni Prajs (34) iz Sarija doživljavala je do pre nekoliko godina samo patnju i neprijatnost zbog svog lica.

Kada je imala četiri meseca, umalo je izgorela u požaru. Rekli su joj da je majka pokušala da je ubije, ali ona je čudesno preživela. Kao što se može videti na desnoj slici gore, lice joj je više od 90 odsto bilo uništeno i tako je i rasla.

Međutim, pre četiri godine odlučila je da se pozabavi svojom bolnom prošlošću i jednom za svagda utvrdi da li je majka želela da je spali ili ne. Tada je saznala da je majka zapravo pokušala da je spasi dok je vatrena stihija divljala u vozilu. To ju je dotuklo. Ništa od toga nije znala. Danima je plakala.

“Bila sam van sebe. Kad ste mali i odrastate, svakakve priče prihvatate zdravo za gotovo. A ja sam se držala zvanične verzije, da je majka htela da me ubije”, kaže Eni.

Eni je živela sa majkom i njenim dečkom u karavan vozilu u kojem je kada je imala četiri meseca izbio požar. To je znala. Ali nikad nije saznala kako se spasila. Znala je samo da je majka pobegla s lica mesta nakon čega joj se gubi trag, prenosi San.

“Deca su me pitala zašto mi je takvo lice i zašto im je baka bila takav monstrum. I mene je mučilo to pitanje, pa sam krenula da istražujem. Došla sam do policijske stanice u tom delu zemlje gde sam živela, kao i do vatrogasne stanice. Policajac mi je posle puno ‘češljanja’ fajlova otkrio da me je majka zapravo spasila te večeri. Bila je blizu požara. Utrčala je u vozilo i izvukla me. Gorela joj je ruka. Ja sam tad izgubila i jedan prst. Nije imala čime da me obmota oko glave, pa mi je zato lice stradalo”, priča Eni.

Eni je potom otišla do vatrogasaca u mestu gde je saznala da je Džon Bakers koji je gasio požar sada u penziji.

“On mi je ispričao sve. Da su svi plakali kad su videli da sam ostala živa, kao i da ne veruje da je majka želela da me zapali, da je bila dobra žena”.

Istraga je posle nekoliko godina pokazala da je uzrok požara bila neispravna instalacija, ali ona je svojoj majci izgubila trag. Zapravo nije ni želela da zna gde je i da li je živa uopšte.

“Utvrđeno je da je majka pobegla od straha kada me je spasila. Verovatno je mislila da će je optužiti za ubistvo. Nikad me više nije videla. Ne znam zašto. Zbog toga što je majčin dečko bio crn, rođena sam s tamnijom bojom kože, a to nije bilo vreme u kojem sam mogla da rastem sa belom porodicom. Usvojila me je crna porodica. Bila sam okružena ljubavlju i beskrajno im hvala na tome. Majka mi je u međuvremenu preminula, tako su mi rekli, ali nisam se ni interesovala nikad za nju. Jednostavno, verovala sam da je bila zlo, a to uopšte nije bilo tako”, rekla je Eni Prajs, danas uspešan fitnes trener.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objectiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.