USKORO ĆE SE DESITI KARMIČKO POMRAČENJE MESECA U JARCU: Vreme je da sebi postavite jedno važno pitanje
Za dva dana, Foto: EPA-EFE/Eliseo Trigo

sudbina

USKORO ĆE SE DESITI KARMIČKO POMRAČENJE MESECA U JARCU: Vreme je da sebi postavite jedno važno pitanje

Ovo je vreme kada imamo samo jednu mogućnost – a to je menjati sebe, rasti, ići za istinom i tek potom će se i naš život srediti onako kako želimo.

Objavljeno:

Pomračenje meseca u Jarcu, koje će se dogoditi 5. jula, ima karmički karakter. Ono što smo ranije započeli sada treba da dovršimo i naučimo važnu životnu lekciju. Bez obzira da li ćemo biti uspešni ili neuspešni, važno je tokom ovog tranzita izaći mudriji i bogatiji za jedno novo životno iskustvo koje će nas odvesti na viši nivo.

Ovo pomračenje dovešće do suočavanja sa svim okolnostima. Sukobe na poslu, sa članovima porodice, prijateljima, u narednom problemu morate rešiti.

Jarac je ambiciozan i odgovoran, a s ovim pomračenjem pozvani smo da preuzmemo vodeću ulogu, osnažimo sebe kao autoriteta u svom životu, ostvarimo ciljeve koje smo sebi zadali.

Tokom pomračenja nije loše ni preispitati svoj odnos prema poslu, karijeri, videti šta vam je važnije i koji su vaši prioriteti u životu.

Vladar pomračenja je Saturn, a on se nalazi na poslednjem stepenu Jarca, što definitivno sugeriše kraj, završetak. Sumiramo stečena iskustva, u prilici smo shvatiti čemu su nas naučila, završiti sa onim što nam ne prija i krenuti napred.

Ima ovo pomračenje i karmički pečat. Nešto se čisti, podmiruje, treba se dovesti u ravnotežu – ja tebi, ti meni, da bi se loše spone prekinule. I nema zavaravanja. Nema bežanja. Moguće je da vam se u život vrate neke osobe ili iskustva koja ste već proživeli. Sada sve izlazi na površinu, pokazuje se ko smo, šta smo, šta su naše želje.

Ovo je vreme kada imamo samo jednu mogućnost – a to je menjati sebe, rasti, ići za istinom i tek potom će se i naš život srediti onako kako želimo.

I retrogradni Merkur u Raku sugeriše da se vraćamo na neka stara mesta i na nerešene priče.

Dobijamo nove uvide i rešenja, ali imajte strpljenja. Reč je o procesu koji će potrajati nekoliko meseci. Nemojte donositi nagle odluke, reagovati u ljutnji, povrediti zato što se osećate povređeno. Jako je važno ispravno i smireno prići svakoj osobi.

Stare strukture se ruše, sve ono što ste duboko skrivali u sebi izlazi na videlo. Spoznajete svoju dušu, karakter, sada znate ko ste. Vreme je da upitate sebe - šta ja to želim?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.