SVETLO PLUS: Mali praktični reflektor na solarno punjenje sa detektorom pokreta!
Foto: Promo

solarni reflektor

SVETLO PLUS: Mali praktični reflektor na solarno punjenje sa detektorom pokreta!

Postavlja se veoma jednostavno na bilo koju ravnu površinu ili se jednostavno zakači ekserom

Objavljeno: 07:13h

U dvorištu i ispred kuće vam je potrebno svetlo koje će se upaliti kada naiđete kako ne biste morali da se saplićete po mraku, kako ne biste „kopali“ po torbi da biste našli ključeve, kako biste videli kada vam se neko približi kući – treba vam solarni reflektor - pogledajte OVDE ovaj!

Solarni reflektor Ever Brite je idealan za ulazna vrata, za dvorišne prolaze kada je osvetljenje na kratko potrebno. Ever Bright napaja preko dana zahvaljujući svojoj solarnoj ploči, a zatim kad više nema prirodnog svetla on svetli i to samo onda kad vam je potrebno, jer poseduje detektor koji registruje pokret.

***Sada ovaj super Ever Bright solarni reflektor možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Postavlja se veoma jednostavno na bilo koju ravnu površinu ili se jednostavno zakači ekserom. Ne moramo ni da spominjemo koliko ćete novca uštedeti sa njim. Jednostavno je genijalan.

***Ovaj super Ever Bright solarni reflektor možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.