OVNOVI, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, BLIZANCIMA stižu neprijatne vesti: Horoskop za utorak 30. jun
Znaci pored puta, Foto: Profimedia

dnevni horoskop

OVNOVI, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, BLIZANCIMA stižu neprijatne vesti: Horoskop za utorak 30. jun

Pročitajte šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje

Objavljeno:

OVAN

Komunikacija sa osobama koje se nalaze u inostranstvu može biti od velike koristi. Poslovni planovi se razvijaju u smeru koji ste priželjkivali. Ipak, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, svoje planove zasad držite daleko od očiju javnosti.

BIK

Iako sve deluje obećavajuće, nije povoljan dan za ugovore niti transfere. Odložite ih nakratko, jer ako sada započnete nove pregovore mogu vas sačekati komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat.

BLIZANCI

Stižu vam neprijatne vesti. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše familije, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život, pa ste dozvolili da vam porodične probleme rešavaju saradnici.

RAK

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

LAV

Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da sebi date malo oduška, da pobegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ničim ne opterećuju. Posao neće pobeći, niko neće primetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osveženi.

DEVICA

Imate mnogo planova i očekujete da ubrzo pokrenete neki od njih. Nažalost, danas vam ne sleduju krupniji pomaci, osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

VAGA

Pred vama je mnogo obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari se ništa posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja, pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

ŠKORPIJA

Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu.

STRELAC

Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se otvoriti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao u vezi sa inostranstvom. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami.

JARAC

Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija, koja se danas znatno komplikuje.

VODOLIJA

Očekuje vas razgovor s nadređenom osobom. Dobićete ponudu koja vam na prvi pogled neće biti primamljiva, ipak, ukoliko obratite pažnju i prihvatite je, dugoročno će vam se isplatiti. Taj posao će vam otvoriti vrata za nove poduhvate.

RIBE

Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je bio prilično beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna joj je podrška.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.