GLEDAJTE SAMO HOROSKOP ZA 12. JUN, ZANIMAĆE VAS: Jarčevima preti raskid, a 1 ZNAK ĆE IMATI PROBLEM SA ZDRAVLJEM
Horoskop / Ilustracija, Foto: Profimedia

ZVEZDE PREDVIĐAJU

GLEDAJTE SAMO HOROSKOP ZA 12. JUN, ZANIMAĆE VAS: Jarčevima preti raskid, a 1 ZNAK ĆE IMATI PROBLEM SA ZDRAVLJEM

Evo šta zvezde kažu!

Objavljeno:

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju!

OVAN

POSAO: Moguće je da je ste došli do promena koje ste želeli i potom shvatili da vam to nije dovoljno. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nedoumicama na poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam se osoba iz prošlosti javiti ili ćete imati neki slučajan susret i spajanje sa njom. Moguće je pomirenje i obnova ljubavi iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Potrudite se da idete redovno kod vašeg stomatologa i da vodite više računa o svom zdravstvenom stanju u narednom periodu.

BIK

POSAO: Vlada tenzija između vas i poslovnog okruženja. Ne možete uvek sami protiv svih, trebaju vam saveznici. Očekuje vas period u kojem ćete biti u potrazi za dobrim kolegama.

LJUBAV: Potrudićete se da voljenoj osobi stavite do znanja da vam je iskreno stalo do zajedničke budućnosti. Možete da očekujete povoljan period da joj pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma kako bi na polju zdravlja mogli da istvarite bolje stanje. Potrudite se da budete odgovorni prema sebi i vodite računa o svojim navikama.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete na poslovnom polju imati neke komplikacije koje će negativno uticati na vašu motivaciju. Važno je da se trudite da uvek gledate sopstvene interese.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom do koje vam je stalo. Ovo je vreme za početak veze koja bi mogla da vam bude pozitivna i trajna na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje sportom. Očekuje vas period u kojem će vam fizička aktivnost biti od velikog značaja kako bi na polju zdravlja ostvarili bolje stanje.

RAK

POSAO: Ulazite u novi poslovni dogovor iako ne osećate da ste sasvim spremni na to. Moguće je da ćete imati dosta komplikacija na ovom polju i da ćete često biti prilično zabrinuti.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja će vam otvoreno pokazati osećanja. Pred vama je period koji vam u emotivnom smislu donosi lepe promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući. Izbegavajte sada alkohol, opijate ili bilo kakve poroke jer biste u ovoj fazi mogli da imate i tegobe sa jetrom.

LAV

POSAO: Spremni ste da se uradite sve ono što je do vas kako biste pomogli dragim ljudima iz poslovnog okruženja. Možete da očekujete povoljan period za posao.

LJUBAV: Očekuje vas komunikacija sa osobom koja vam se uporno udvara ali vi ipak za nju niste baš zainteresovani. Moguće je da ste ipak spremni da se okrenete novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim stanjima koja bi mogla veoma negativno da se odraze na vaše polje zdravlja. Povedite računa o svom zdravlju i posavetujte se sa vašim lekarom.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete imati neočekivane promene na polju posla i da će vam neke nove situacije uneti osećaj nervoze. Pred vama je period koji vam donosi nestabilnosti.

LJUBAV: Sada vam je važnija vaša sloboda od bilo čega, niste spremni za novu ljubavnu vezu. Moguće je da uživate u svom slobodnom vremenu okruženi prijateljima i porodicom.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna prehlada kod vas u naredmom periodu a moguć je i manji pad imuniteta. Povedite više računa o svom zdravlju i povećajte unos vitamina C.

VAGA

POSAO: Niste sigurni u to da li treba da se upuštate u nov posao ili ne. Nije momenat za velike odluke, budite strpljivi. moguće je da će u narednim danima dosta toga novog da ispliva na videlo.

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da glumite nezainteresovanost, osoba koja vam se udvara će odustati od vas. Pred vama je period koji vam donosi manje poteškoće na ovom polju.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući kod vas. Potrudite se da budete okrenuti svojim potrebama i sebi. Nađite vremena kako bi se više odmarali i kako bi boravili u prirodi.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti dobru ponudu za posao i da će vas nove okolnosti navesti na razmišljanje. Spremni ste da se maksimalno posvetite ostvarenju svojih ambicija.

LJUBAV: Ako budete poslušali intuiciju imaćete priliku da uđete u vezu sa osobom koja bi vam jako odgovarala. Pred vama je period koji vam donosi priliku za pravu ljubav.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da bi vam prijala dodatna fizička aktivnost kako bi se osećali bolje i kako bi bolje spavali.

STRELAC

POSAO: Imate dobru nameru na ovom planu ali vam organizacija nije sjajna. Potrebna vam je pomoć saradnika. Nemojte da budete preterano ponosni i tražite pomoć kada vam je potrebna.

LJUBAV: Preuveličavate probleme koje imate sa voljenom osobom. Moguće je da ste zapravo samo željni njene pažnje. Potrudite se da sa njom iskreno o svemu porazgovarate.

ZDRAVLJE: Rešićete se nekih problema koje ste imali na polju zdravlja. Posvetite se sebi i svojim potrebama. Današnji dan je povoljan za vas i možete da uživate u dobrim okolnostima.

JARAC

POSAO: Veoma ste odgovorni i uradićete sve što možete kako posao ne bi trpeo radi bilo čega. Pred vama je period koji vam donosi priliku za važne poslovne odluke.

LJUBAV: Moguće je da dolazi do prekida ljubavne veze sa osobom koja nije ispunila sve vaše kriterijume i zahteve. Očekuje vas faza koja može da bude na neki način problematična.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Izbegavajte bilo kakve rizične situacije.

VODOLIJA

POSAO: Bićete zadovoljni novim dešavanjima na ovom polju. Imate utisak da je sudbina ipak na vašoj strani. Možete da očekujete pozitivan period kada su u pitanju poslovne promene.

LJUBAV: Na ovom polju vam nije lako da donesete konačnu odluku. I dalje postoji osoba iz prošlosti kojoj se potajno nadate. Niste još raskrstili sa starim osećanjima.

ZDRAVLJE: Povoljan je trenutak za dijetu. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite dobre rezultate kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

RIBE

POSAO: Neki saradnici će pokazati svoje pravo lice, a ono što budete videli vam se neće naročito dopasti. Moguće je da ste spremni da menjate vaše poslovno okruženje.

LJUBAV: Važno je da uvek budete iskreni prema osobi koju volite. Jedino na taj način možete da održite jedan zdrav i kvalitetan odnos. Pred vama je faza u kojoj vaša veza može da se učvrsti.

ZDRAVLJE: Veoma ste umorni i moguće je da ste skloni na neki način zdravstvenim problemima. Posavetujte se sa vašim lekarom kako bi na vreme rešili tegobe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.