HOROSKOP ZA SREDU 10. JUN! Ovaj znak će imati GADNE PROBLEME u ljubavi, PAZITE SE! Nekome se smeše pare
Horoskop/Ilustracija, Foto: Profimedia

ZANIMLJIVA PREDVIĐANJA

HOROSKOP ZA SREDU 10. JUN! Ovaj znak će imati GADNE PROBLEME u ljubavi, PAZITE SE! Nekome se smeše pare

Evo šta zvedzde poručuju!

Objavljeno:

Pojedinim znacima se smeši novčani dobitak, dok će drugi imati ljubavnih problema. U nastavku pročitajte šta vam zvezde poručuju!

OVAN

LJUBAV: Može se desiti da vam srce bude slomljeno, ali nema brige jer vi se lako zaljubite i brzo utešite. POSAO: Danas je dan promene. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti nestabilan i mogući su nesporazumi sa partnerom. POSAO: Moguć je napredak u karijeri, ali i neki problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Slabo.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko koga ćete upoznati na mestu zabave. POSAO: Moguć novčani dobitak i napredak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Niste naročito usredsređeni na odnose, uglavnom ćete se baviti problemima u drugim sferama života. POSAO: Posao vam je postao pretežak. ZDRAVLJE: Bez promena.

LAV

LJUBAV: Imate osećaj da bi nešto pozitivno trebalo da se desi, ali to nikako da dočekate. POSAO: Uspeh u intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

DEVICA

LJUBAV: Izvesni su nesporazumi sa izabranom osobom, pa treba da budete vrlo jasniji u komunikaciji. POSAO: Moguć finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Ako ste sami, može se desiti da imate tajnu aferu sa nekim s kim radite. POSAO: Vodite računa o tome kako ulažete novac. ZDRAVLJE: Treba vam detoksikacija organizma.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovih dana možete očekivati nestabilnost u ljubavnom životu ili raskid. POSAO: Vaša usmerenost pažnje na karijeru će imati pozitivne posledice. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete sreće u ovoj sferi. POSAO: Problemi sa ugovorom ili u komunikaciji sa nadređenima. Bićete vrlo nezadovoljni. ZDRAVLJE: Moguća upala sinusa.

JARAC

LJUBAV: Moguća je vest o nekome ko vam se dopada ili komunikacija sa tom osobom. POSAO: Ne ulazite u rasprave sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je romansa sa nekim koga ste upoznali preko društvenih mreža. POSAO: Intelektualni rad ili rad sa strancima. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete imati više simpatija i da nećete moći da se odlučite za jednu. POSAO: Dobra komunikacija i saradnja sa drugima. ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.