JEDINSTVENO NA NAŠEM TRŽIŠTU: Anatomsko gnezdo „Spavalica“ pomaže mališanima da se lakše adaptiraju na novi svet!
Foto: Promo

za vašu bebu

JEDINSTVENO NA NAŠEM TRŽIŠTU: Anatomsko gnezdo „Spavalica“ pomaže mališanima da se lakše adaptiraju na novi svet!

Njegova gustina je odabrana tako da olakša prilagođavanje deteta normalnom okruženju nakon 9 meseci „kupanja“ u plodovoj vodi.

Objavljeno: 16:08h

Zahvaljujući svom anatomskom obliku, gnezdo „Spavalica“ pomaže mališanima da se lakše adaptiraju na novi svet i obezbeđuje im pre svega miran i zdrav san. Roditelji širom sveta otkrili su pogodnosti ovog anatomskog gnezda i koriste ga za svoju novorođenu decu.

Spavalica“ predstavlja udobnost i sigurnost za roditelje i komfor i bezbednost za njihovog mališana. Čaura anatomskog gnezda „Spavalica“ opremljena je specijalnim valjcima, koji se podešavaju u zavisnosti od težine i visine mališana kako bi njemu bilo što ugodnije i prijatnije. Takav položa vašoj bebi pomaže u ublažavanju stanja kod grčeva u stomaku, a pravilna poza mališana i ograničen prostor umiriće dete i pomoći mu da lepo spava. Zbog činjenice da je gnezdo namenjeno novorođenoj deci, „Spavalica“ precizno prati izvijanje tela mališana i na taj način stvara maksimalno komforne i bezbedne uslove za razvoj vašeg deteta.

foto: Promo

Gnezdo „Spavalica“ za novorođenu decu pravi se od hipoalergenog BIOlateksa. Lagan i elastičan, dobro propušta vazduh, ali pritom ne skuplja prašinu. Njegova gustina je odabrana tako da olakša prilagođavanje deteta normalnom okruženju nakon 9 meseci „kupanja“ u plodovoj vodi. Ovo je posebno neophodno za prevremeno rođene bebe i one koje su imale teško rođenje. Materijali navlaka i dodataka za „Spavalicu“ su potpuno prirodni, higijenski i bezopasni za decu u prvim mesecima njihovih života. Omogućavaju čvrst san deteta i ne izazivaju nelagodnosti na vrućini. Boravak na takvom dušeku oslobađa mališane uznemirenosti, a mekana i fiziološka podrška telu pomaže da se izbegnu deformacije lobanje. „Spavalica“ je vrlo praktična i u slučaju da beba ima grčeve ili često povraća. Valjak pod nožicama omogućava bebi da zauzme položaj koji je sličan pozi embriona.

foto: Promo

U setu sa „Spavalicom“ nalazi se i mnogo korisnih dodataka:

  • Pamučna navlaka – čaršav
  • Vodootporna membrana koja propušta vazduh, ali ne i vlagu
  • Kompaktna, sitno vatirana i proštepana navlaka od sintepona
  • Mekan, podesivi kaiš sa „tihom“ čičak trakom
  • Dva valjka različitih veličina za pod nožice
  • Torba sa rajsferšlusom za odlaganje i transport.
foto: Promo

Anatomsko gnezdo za bebe „Spavalica“ možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana, po ceni od 17.990 rsd.

* Dostava je besplatna, a garancija na gnezdo traje 6 meseci.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.