ŽENO, ŠTA TI PIJEŠ, KRV JEDNOROGA? Vera objavila ovu fotku i niko živ ne veruje da ima 70 GODINA (FOTO)
Vera Vang, Foto: Printscreen

nestvarno

ŽENO, ŠTA TI PIJEŠ, KRV JEDNOROGA? Vera objavila ovu fotku i niko živ ne veruje da ima 70 GODINA (FOTO)

Ne mogu mnogi da se načude kako Vera ima 70 godina, a ovako izgleda

Objavljeno:

"Šta pije, krv jednoroga?", "Homgirl se odjavila od starenja", "Rođena je 1949. godine", komentarišu na društvenim mrežama nakon što jeVera Vang na Instagramu objavila sliku iz Majamima Biča sa koje isija njen nestvarno mladolik izgled.

Čuvena dizajnerka koja će u junu napuniit 71 godinu, završila je tako možda i nehotice u rubrici "Verovali ili ne", ali je suva istina da ona je ona zaista rođena 1949. godine.

Sigurno da krv jednroga nije kriva za njen izgled, ali je možda to što se ranije bavila klizanjem zaslužno za njenu lepotu.

Dodatne trikove ne otkriva i ne prestaje da šokira javnost koja, gle čuda, nije ranije primetila neverovatan "nesklad" između Verinog datuma rođena i njenog izgleda.

Ali da ne skliznemo na teren predrasuda. Žene su odavno dokazale da lepota i godine ne idu u korak, makar ne onako kako to većina očekuje.

A ono što svi očekuje jeste da nas Vera nakon izlaska iz karantina u koji je otišla nakon što je obustavila privremeno posao u svojoj kompaniji (ubrzo nakon Pariske nedelje mode pre nekoliko meseci) iznenadi sjajnom novom kolekcijom.

Nestvarno mladolika Vera Vang je i nestvarno darovita za dizajniranje.

A kako bismo se uverili da za njen izgled nije kriv samo fotošop, potražili smo njenu poslednju sliku pre pandemije korona virusa.

Evo kako je Vera vang izgledala na dodeli Oskara, pre tri meseca u Los Anđelesu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.