OVAKVE PALAČINKE NISTE VIDELI: Potpuno nov način pravljenja, ovo deluje NENORMALNO UKUSNO (VIDEO)
Palačinke / Ilustracija, Foto: Printscreen

UKUSNA POSLASTICA

OVAKVE PALAČINKE NISTE VIDELI: Potpuno nov način pravljenja, ovo deluje NENORMALNO UKUSNO (VIDEO)

Reč je o malim palačinkama koje praviš uz mleko ili odabrani preliv

Objavljeno:

Društvene mreže imaju novu viralnu poslasticu koja izgleda tako primamljivo - palačinke-pahuljice.

Reč je o malim palačinkama koje praviš uz mleko ili odabrani preliv. Ako kako napraviti najukusnije palačinka-pahuljice s kojima se možeš pohvaliti na Instagramu otkrivamo u nastavku.

Reč je o tzv. palačinka pahuljicama koje su u rekordnom roku postale vrući trend na Tik Toku i Instagramu. Razlog tome je što ih je jednostavno napraviti (neki kažu lakše nego i obične palačinke), ukusne su, a i fotogenične.

Recept je vrlo jednostavan, odnosno treba da napraviš identičnu smesu kakvu inače koristiš kada pripremaš "obične" palačinke. Razlika je u njihovom pečenju. Kako bi ti to što bolje pošlo za rukom, možeš se poslužiti s par trikova te smesu u posudu izliješ uz pomoć plastične vrećice ili boce kojoj je probušen čep. Palačinke prepeci s obe strane i potom stavi u posudu. Da, to je sva mudrost! O tome koliko je ovo jelo popularno na društvenim mrežama svedoči i podatak da pod #pancakecereals postoji više od 10.6 miliona rezultata koji otkrivaju kako su njihovi korisnici pristupili ovom izazovu. Moramo priznati neki su uistinu dali oduška pa su tako u svoje palačinke dodali komadiće voća i čokolade te različite jestive ukrase.

Ipak, postoje dva "klasična" načina kako možeš uživati u ovoj virtualnoj poslastici. Prvi je da palačinke jednostavno preliješ mlekom te ih, baš kako im ime sugeriše, jedeš kao pahuljice za doručak. Dok drugi način sugeriše da ih postaviš u posudicu, zaliješ omiljenim prelivom i konzumiraš kao dekonstruirane palačinke. Bilo kako bilo, mi moramo priznati kako ovaj viralni trend jedva čekamo da isprobamo!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.