10 sigurnih znakova da ste lepo vaspitani (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

dobro su vas odgajali

10 sigurnih znakova da ste lepo vaspitani (FOTO) (GIF)

Najteži posao svakog roditelja je da od svog deteta napravi zdravu i zrelu ličnost, ako imate ove osobine znači da su uspeli i od vas napravili čoveka
Objavljeno: 09:42h

Znate da su vaši roditelji odradili dobar posao kada shvatite da se ponašate baš ovako lepo. Zbog toga ste sigurno među omiljenim ljudima u društvu, jer svi vole lepe manire.

15 situacija u kojima će se prepoznati baš svaka žena! #9 vam se desio zilion puta! (FOTO) (VIDEO) Suprotni pol vam ne može odoleti, a prolaznici sa vama uvek podele iskreni smešak. Lepi maniri svima uvek dobro stoje.

10 urnebesnih situacija koje opisuju život pre i posle braka! (FOTO) 1. Znate da je strpljenje vrlina Vi ne morate da dobijete sve odmah i sada. Svesni ste da je uzrečica ‚‚strpen – spasen" tačna. Odrasli koje roditelji nisu naučili da budu strpljivi u javnosti se mogu ponašati gore od dobro odgojenog trogodišnjaka. To se najvie vidi prilikom probijanja redova kada treba da se čeka.

foto: giphy

2. Uvek mislite na druge Dok razgovarate sa drugima u krugu ljudi pomerite se da bi i osoba koja stoji iza vas mogla da se uključiti u razgovor. Pri tome ne upadate drugima u reč i ne govorite bez pauze duže od dva minuta.

foto: Thinkstock

3. Svesni ste svoje okoline Kada izlazite sa parkinga i vidite da neko čeka vaše mesto za parkiranje požurite da bi ta osoba što kraće čekala.

foto: giphy

4. Uvek kažete molim i hvala

Ni za jedno dete ne postoji izgovor za neotesanost. Stručnjaci ističu da roditelji moraju biti svesni razlike između stidljivosti i nepristojnosti, i da moraju prestati da smišljaju opravdanja za nepristojnu decu. Dete mora da nauči da kaže molim i hvala, i bez toga da ga roditelj opominje za to.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.