Ako uradite ovih 5 stvari više nikad nećete videti pauka u kući (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

I vi ih se plašite?

Ako uradite ovih 5 stvari više nikad nećete videti pauka u kući (FOTO) (GIF)

Ukoliko ne smete ni na kilometar da im priđete ovo je idealan savet za vas
Objavljeno:

Kuća vam je stalno puna paukova i ne znate kako da ih se rešite. Postoje brojni načini na koje potpuno prirodno možete da sprečite opsadu ovih napasti.

Da li zaista smete da jedete hranu koja je pala na pod? (FOTO) (GIF) 5 načina da zauvek rasterate dosadne paukove: 1. Održavajte čistoću Najbolji način paukovi ostanu napolju gde im je mesto je da održavate kuću čistom. Iako čišćenje i usisavanje podova zahjeva trud, to je najbolje rešenje. Preporučljivo je da redovno čistite i brišete prašinu. Bitno je da vam i dvorište bude čisto i uredno. To se odnosi na uklanjanje bilo kakvog lišća i drugih stvari sa trave, popravljanje vrata i prozorskih praznina i čišćenje prozora.

foto: giphy

2. Sirće Sirće se može koristiti za mnoge stvari i odlično je za čišćenje prozora. Ono ima jak miris koji tera mrave, komarce i paukove. Sve što morate da uradite je da pomešate 1 deo sirćeta sa 2 dela vode u sprej bocu i poprskate oko kuće, posebno na prozore, vrata i otvore.

foto: Thinkstock

3. Eterično ulje peperminta Pauci ne mogu da podnesu miris ove biljke. Napravite domaći odbijajući sprej, tako što ćete sprej bocu napuniti vodom i dodati deterdžent za pranje posuđa i 8 kapi eteričnog ulja peperminta. Proverite miris, a u slučaju da ne miriše dovoljno dodadajte još 8 kapi ulja. Protresite bočicu dobro i poprskajte oko kuće.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.