Lucidni snovi o seksu vas mogu dovesti do orgazma (GIF) (FOTO)
Foto: giphy

vlažni snovi kad ih poželite

Lucidni snovi o seksu vas mogu dovesti do orgazma (GIF) (FOTO)

Ako uvežbate ovu tehniku možete osetiti zadovoljstvo kakvo u realnom životu nikada niste osetili
Objavljeno:

Lucidni snovi su neobično stanje u kom se osećate kao da ste u polu snu. Sanjate, a imate utisak da svesno možete kontrolisati svoje reakcije u snu. Ovakvi doživljaji deluju stvarno, a možete ih kontrolisati. U njima možete da sanjate sve što niste imali priliku da probate, seks sa partnerima koji su vam nedostižni ili na mestima na kojima ih niste imali. Da li znate koji miris najviše privlači muškarce? (FOTO) (GIF) Ako nešto ne možete da probate u realnosti onda san dođe kao ppogodan teren za isprobavanje, a najččešće su vezani za seks sa nekim sa kim ga ne možete probati. Ovako, potpuno svesno u san možete prizvati seks, i to sa partnerom koji je već zauzet ili nedostižan kao na primer filmske zvezde. Koje doba je najbolje za nestašno eksperimentisanje u krevetu? (FOTO)

foto: giphy
Lucidno sanjanje je kontrolisano, i vi birate šta i koga ćete tačno sanjati, onoi se može uvežbati. Lakše ćete tehniku lucidnog sanjanja ako pamtite svoje snove. U tome vam može pomoći zapisivanje snova, a to treba da učinite čim se probudite.
foto: Shutterstock
Kada ste primetili da ste počeli sa pamtite svoje snove, probajte da utonete u san ispunjen seksulanim fantazijama. Za kontrolisano sanjanje je potrebno da utonete u REM fazu sna. To nije dubok san, već onaj na kom zadržavate odrećeni nivo svesnosti. Ova faza se javlja na svakih 90 minuta tokom spavanja.
foto: giphy
Da biste mogli da sanjate ovakve snove potrebno je da navijete sat da vas probudi posle 5 sati sna. Nakon toga treba da ostanete budni sat vremena misleći o prethodnom snu i smišljajući scenario nastavka. U nastavku možete uvesti u priču poseban lik sa kojim želite da isprobate lucidni seks ili šta god da poželite.
foto: Thinkstock
Snovi imaju dublje značenje i zapravo često govore o vašem seksualnom životu čak i onda kada sanjate stvari koje nemaju nikakve veze sa seksom.Sve je igra vaše podsvesti i vaše seksualnosti.
foto: giphy
Sasvim je normalno i juobičahjeno da sanjate seks, ipak, u stvarnosti ne možete uvek da ostvarite sve svoje fantaziije iz straha da će to vašem partneru neće dopasti. U lucidnim snovima nema prepreka ni za fantazije ni za najčudnije fetiše. Potrebno je samo da naučite da kontrolišete svoje snove.
foto: Shutterstock
Iako zvuči jednostavno, potrebno je mnogo vežbanja da biste doveli svoj um u mogućnost da se igra sa slikama iz podsvesti. Lucidni snovi su ipak snovi, a to znači da u njima učestvuje i nesvesni deo vas na koji ne možete uvek da utičete.
foto: giphy
Seks u lucidnim snovima često može se pretvoriti u seks sa čudovištem, nakazom ili nekom osobom sa kojom to uopšte ne želite da radite, zato je potrebno da uvežbate ovu tehniku da biste u njoj potpuno mogli da uživate.
foto: Shutterstock
Ukoliko nemate seks nekoliko dana, vaša želja za seksom biće jača i veća je verovatnoća da će vam se pojaviti u snu. Stvorite idealne uslove za spavanje i seksualne snove. Obucite svilenu pidžamu, lezite na mekanu posteljinu i zauzmite pravi položaj, odnosno lezite na stomak. Neka istraživanja pokazuju da je najveća verovatnoća da ćete sanjati seks kada ležite na stomaku sa rukama iznad glave.
foto: giphy
Ne gnjavite sa predigrom. San je ipak san i traje vrlo kratko. Ukoliko želite da dođete do vrhunca, bolje je da odmah pređete na stvar i ne počinjite sa erotskom masažom. Napravite san koji deluje stvarno da biste mogli da ga doživite.
foto: Shutterstock
Ovi snovi mogu da ostave jak emotivni utusak i može vam se dogoditi da pomešate snove i emocije. Ukoliko sanjate neku osobu koju poznajete, a koja nije zainteresovana za vas mogu vam se izmešati emovije, pa se možete zaljubiti u tu osobu.
foto: giphy
(Espreso.co.rs / Izvor: minutzamene.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.