Šanse da se rode bile su 200:1: Kako su ove čudesne trojke pobedile prirodu! (FOTO)
Foto: joshphotography

Genetski identične!

Šanse da se rode bile su 200:1: Kako su ove čudesne trojke pobedile prirodu! (FOTO)

U njenoj porodici nije bilo takvih beba, nije očekivala čak ni blizance, a kamoli trojke
Objavljeno: 14:29h

To što su joj rekli da očekuje trojke je bio dovoljno veliki šok za ovu majku, a još veći je nastao kada su se njeni momci rodili potpuno identični. Rastopićete se: 17 najlepših fotografija pasa sa bebama (FOTO) Nakon 6 nedelja na intenzivnoj nezi majka i bebe Roman, Roko i Rohan su konačno došli kući i nastavili da doživljavaju iznenađenja. Snažni otac i mali sin: Evo zašto oni imaju tako posebnu vezu (FOTO) Nekoliko puta su majci rekli da su njene bebe potpuno iste i ona je poslala DNK na analizu i dobila je rezultate da su one genetski identične. Šanse da se trojke rode identične su 200:1.

foto: Daily Mail
Srećom za njihovu 23-ogodišnju majku ove sličnosti se smanjuju sa 10 meseci i ona će moći da ih razlikuje. Ona je rekla da jojoj je ponekad bilo jako teško da ih razlikuje kada su bili novorođenčad, često se dešavalo da ne zna ko je ko. Svi imaju mladeže između obrva ali Roman ima malo tamniji ten od ostalih i Roan je dobio mladež na nozi.
foto: Liverpul Echo
Kada su bili u bolnici doktori su rekli da bebe nisu identična, ali kada su došli kući ljudi nisu mogli da ih razlikuju. Prema fondaciji ‚‚Multiple Births Foundation" jedini način da se utvrdi da li su trojke identične je preko određivanja zigocita, odnosno putem DNK analize.
foto: Daily Mail
Ovo su najmlađe identične trojke od samo nekoliko njih koliko ih ima u Velikoj Britaniji. - Bila sam iznenađena jer nisam očekivala da budu identične, ali onda sam postala jedina koja može klako da ih razlikuje- rekla je majka.
foto: joshphotography
Gospođica Alen iz Liverpula već ima četvorogodišnju ćerku koja se zove Indijana., je tek u devetoj nedelji trudnoće saznala da očekuje trojke i to nakon pregleda zbog jakih glavobolja i mučnina koje je imala.
foto: Daily Mail
- Nisam mogla da poverujem ni da će biti blizanci, a kamoli trojke. Tako nečega nije bilo u našoj porodici. - rekla je majka.
foto: Liverpul Echo
Lekari iz Liverpula si carskim rezom izvadili bebe u 31. nedelji trudnoća, a bebe sa sada dobre, napredne i nalaze se kod kuće. majka kaže da su već počele da pokazuju svoje ličnosti i karakteristike koje su različite za svaku od njih.
foto: Daily Mail
Mama kaže da je roko opupšten ali da ponekad može da bude i brzoplet, dok se Roman obično stalno žali i neće ništa da deli sa braćom. Indijana ih voli i nije ni malo ljubomorna- Ponekad mi je malo žao nje kad pomislim kakvo će joj biti odrastenje uz trojicu braće- kaže majka.
foto: Daily Mail
Na ove trojke ode preko 130 pelena nedeljno i četiri opakovanja maramica za brisanje beba, uz to pakovanje formule za hranjenje beba traje oko dva dana. 28-ogodišnji Lijam Tijerni ne živi sa njima, ali im 17- ogodišnja Loren majčina sestra dosta pomaže. (Espreso.co.rs / Izvor: Daly Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.