Posle ovog recepta potrčaćete u kuhinju: Ćuftice sa spanaćem i mocarelom (RECEPT) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

ŠTA kuvate DANAS?

Posle ovog recepta potrčaćete u kuhinju: Ćuftice sa spanaćem i mocarelom (RECEPT) (VIDEO)

Nećete odoleti ovom jelu koji će vam zagolicati čulo mirisa, savršeno je za sve one koji vole da isprobavaju nove specijalitete
Objavljeno: 10:33h

Za one koji vole da pojedu lepo i neuobičajeno jelo ovo će biti prava poslastica. Ukusi se stapaju i zagolicaće vam nepca čistim zadovoljstvom. Ove zlatne točkove od crnog luka i mocarele ćete obožavati (RECEPT) (VIDEO) Sastojci: Krem sir 1/4 šolje kuvanog spanaća 1 kašika belog luka u prahu 1 šolja rendane mocarele Mešano mleveno meso 1 jaje 1/4 šolje peršuna 1/2 šolje mrvica 1 kašičica soli 2 šolje marinara sosa ili sosa od paradajza Kuvana testenina po ukusu Zgrabi ga i kreni: Najbrži doručak na svetu (RECEPT) (VIDEO)

foto: gif
Priprema: Izmešajte krem sir, spanać, beli luk u prahu i mocarelu u glatku smesu. Umešajte meso, jaje, peršun, mrtvice, so i biber. Pravite male čuftice tako što ćete napraviti tanak krug i na njega staviti kašiku fila, pa sve to urolati u lopticu, tako da fil bude u sredini. Ispržite čuftice, apred kraj prženja dodajte gusti paradajz sos. Pržite još 15 minuta. Na kraju čuftice stavite preko kuvane testenine po ukusu i prelijte sosom i pospite mocarelom. Za detaljnija uputstva pogledajte video: ​​​​​​​(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.