4 stvari koje nikako ne smete raditi zbog ljubavi (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Ostani uvek svoj

4 stvari koje nikako ne smete raditi zbog ljubavi (FOTO) (GIF)

Iako vam se čini da ste pronašli srodnu dušu i da će vaša veza biti večna postoje stvari koje ne treba da menjate, a on će to razumeti ako vas stvarno voli
Objavljeno:

Lepo je kad ste zaljubljeni, tada i ne razmišljate o raskidu, ali postoje stvari koje ne treba da radite zbog partnera čak iako ste sigurni da je vaša ljubav večna. Saznali ste da vas vara i želite da znate svaki detalj? Evo zašto je tako (FOTO) (GIF) 1. Nemojte da se menjate Nikad, ali baš nikad se ne menjajte zbog ljubavi! Svaka veza bi trebalo da se temelji na kompromisu s obe strane i tokom vremena bi trebalo oboje da se promenite.Druga strana se zaljubila u vas baš onakvu kakva jesi. Ako nije tako, onda nema smisla ostajati u toj vezi.

foto: Giphy
2. Nikad ne tetovirajte ime dečka! Tetovaža nikad ne bi trebalo da bude dokaz vaše ljubavi, već čin vaše kreativnosti! Ona ostaje zauvijek, a jednoga dana biste mogli da shvatite da je to bilo pogrešno.
foto: Profimedia
3. Ne morate imati iste hobije Lepo je ako imate zajedničke interese, ali ako vi odjednom počnete obožvati sve njegove hobije, brzo će shvatiti da to radiš samo zbog njega i da ustvari nemate pojma o fudbalu, video igricama ili nečem sličnom. Biće dovoljno da pokažete interesovanje i da proširite svoje znanje o tim stvarima.
foto: giphy
4. Ne zapostavljajte druge ljude Porodica i prijatelji su oduvek uz vas i ni zbog ijednog dečka ne bi trebalo da zaboravite na njih i da prestanete da provodite vreme sa njima. Svi znaju da ste zaljubljeni i shvatiće ako s njima provodite nešto manje vremena, ali sigurno neće imati razumevanja za vas ako ih potpuno zapostavite.
foto: Profimedia
(Espreso.co.rs / Izvor: zdravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.