Jednom horoskopskom znaku će danas biti postavljeno najvažnije pitanje u životu! (GIF)
Foto: giphy

Vreme je za horoskop

Jednom horoskopskom znaku će danas biti postavljeno najvažnije pitanje u životu! (GIF)

Pokušajte da se malo više posvetite svom emotivnom životu, poradite na svojim stavovima
Objavljeno:

www.astrousluge.com Astrolog Saša Jevtić OVAN LJUBAV: Moguće ostarivanje kontakta iz prošlosti. Još uvek imate neraščišćene račune na polju ljubavi. POSAO: Novčana situacija će se malo poboljšati, ali isto tako ćete imati i nove izdatke ZDRAVLJE: Poblemi sa krvnom slikom.

foto: giphy

BIK LJUBAV: Pokušajte da se malo više posvetite svom emotivnom životu, poradite na svojim stavovima. POSAO: Očekuje Vas jako bitan poslovni poziv od osobe koja želi da Vam pomogne oko polja poslovanja. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu.

foto: giphy

BLIZANAC LJUBAV: Partneru se ne sviđa kako se postavljate u vezi. Mogući su konflikti i pokazivanje nezadovoljstva. POSAO: Moguće je da ćete danas dobiti novac koji čekate već neko duže vreme. Verovatno nastavljate sa ulaganjima u stare poslove. ZDRAVLJE: Problemi sa plućima.

foto: giphy

RAK LJUBAV: Postepeno se komunikacija sa voljenom osobom poboljšava i srećni ste zbog toga. Mnogi razmišljaju o braku. POSAO: Previše ste napeti vezano za poslovna dešavanja. Razmišljate da li da nastavite sa radom, ili pak da se opredelite da nešto menjate. ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijama.

foto: giphy

LAV LJUBAV: Dobijate pažnju sa više različitih strana i uživate u tome. Dajete sebi vremena pre nego što izaberete. POSAO: Možete ostvariti kontakt ili uspešnu saradnju sa strancima. ZDRAVLJE: Moguće su upale.

foto: giphy

DEVICA LJUBAV: Pokušajte da malo smanjite sumnju kada su upitanju emotivna dešavanja. Samo na taj način možete privući mnogo kvalitetnija dešavanja. POSAO: Imate želju da se upustite u situaciju koja iziskuje rizike, ali bi bilo bolje po Vas da se suzdržite. ZDRAVLJE: Prekontrolišite krvnu sliku.

foto: giphy

VAGA LJUBAV: U prošlosti ste napravili poprilično pogrešnu procenu po pitanju emocija, sada imate veliki problem da se opustite za nova dešavanja. POSAO: Imate velike planove, počeli ste sa realizacijom nekih stvari, za koje niste baš sigurni da li čete imati snage da ih odradite kako treba. ZDRAVLJE: Prekontrolišite pluća.

foto: giphy

ŠKORPIJA LJUBAV: Nekada niste baš sigurni da li ste više za neobavezna dešavanja ili, pak, za standardnu formu veze. POSAO: Poslovne promene koje su se desile u prošlosti, ostavile su još uvek težak odraz na Vas i Vaš rad. ZDRAVLJE: Pad energije, malaksalost.

foto: giphy

STRELAC LJUBAV: Nekada vam je potrebno da budete sami. Emotivno ste se toliko istrošili, da ste zaboravili na sebe, na svoje potrebe. POSAO: Teško Vam ide realizacija planova po pitanju posla. Nemojte ništa siliti, pustite da se stvari malo skockaju po vašem ukusu. ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom, stomačni virus.

foto: Giphy

JARAC LJUBAV: Nikako da naučite da malo spustite gard kada su u pitanju nova poznanstva. Kad god vam se neko svidi, umesto interesovanja postavite ogromnu distancu. POSAO: Moguć finansijski gubitak, obratite pažnju kako raspolažete sa parama. ZDRAVLJE: Prekontrolišite krajnike.

foto: Giphy

VODOLIJA LJUBAV: Nerviraju vas obaveze koje imate u svojoj emotivnoj vezi. Moguće su nesuglasice sa partnerom. POSAO: Imaćete mogućnost da pregovarate za bolji posao, sa većom zaradom. ZDRAVLJE: Potrebno Vam je više tečnosti u organizmu.

foto: Giphy

RIBE LJUBAV: Previše ste idealizovali osobu iz prošlosti, i to Vam sada stvara blokade da se opustite u nova dešavanja. POSAO: Obratite pažnju da li Vam se možda nešto ne radi iza leđa kada je posao upitanju. ZDRAVLJE: Bolovi u stopalima.

foto: giphy

Vaš astrolog SAŠA JEVTIĆ (Espreso.co.rs / izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.