BEBE ROĐENE U MARTU ZRAČE POSEBNOM ENERGIJOM: Zbog ove 4 OSOBINE se izdvajaju među ostalima!
Ilustracija, Foto: Profimedia

mesec rođena otkriva

BEBE ROĐENE U MARTU ZRAČE POSEBNOM ENERGIJOM: Zbog ove 4 OSOBINE se izdvajaju među ostalima!

One imaju neke karakteristične osobine zbog kojih se ističu iz mnoštva

Objavljeno:

Mart, treći mesec u godini, označava prelaz koji se odrazio i na ličnost tada rođenih beba.

One imaju neke karakteristične osobine zbog kojih se ističu iz mnoštva.

1. Vrlo su intuitivne

Bebe rođene u martu su pametne i teško ćete ih 'zeznuti'. Osim toga, bebe rođene u ovom mesecu vrlo su intuitivne i osetiće kad netko 'kuje neki plan protiv njih', a spremne su i uzvratiti 'udarac'!

foto: Profimedia

2. Verovatno će izrasti u 'male šefove'

Kao roditelji, želite da vaša deca uspeju u životu u svemu što rade, a veruje se da rođeni u martu imaju veće šanse doći na visoke funkcije u poslu. To bi moglo biti tako zbog činjenice da su ove bebe obično najstarije u svojim razredima u školi, pa se može i pretpostaviti da su rođeni vođe.

3. Imaju zlatno srce

Bebe rođene u martu odrasće u velikodušne i simpatične ljude. Njihovo veliko srce i velikodušna priroda izazivaju divljenje ljudi oko njih, što ih može još više motivirati da čine dobro. Nemojte se stoga iznenaditi ako se vaše dete odluči za neki oblik volontiranja kad odraste ili vam jednog dana kaže da putuje na drugi kraj sveta da bi pomoglo onima koji to trebaju.

4. Kreativne su

Mnogi poznati naučnici, umetnici i mislioci rođeni su u martu. Bebe rođene u martusu jako kreativne, a biće talentovane i imat će umetnički um i viđenje sveta. Ako vam dete pokazuje zanimanje za muziku, ples ili bilo koje drugo područje umetnosti, potrudite se podržati i njegovati njegov talent, savetuje Parenting.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.