ISPOVEST ŽENE KOJU JE OTAC POVREDIO NAJVIŠE U ŽIVOTU: Kada se porodila, ono što je rekao o BEBI ne može da zaboravi
Ilustracija, Foto: Profimedia

strašno

ISPOVEST ŽENE KOJU JE OTAC POVREDIO NAJVIŠE U ŽIVOTU: Kada se porodila, ono što je rekao o BEBI ne može da zaboravi

Čak i ako se čini da niko i ništa ne može pokvariti radost novopečene majke, ovoj je 30-godišnjakinji to učinio vlastiti otac

Objavljeno:

Razočarana majka pitala je korisnike Redita da li ‘hormonski psihopata’ jer su je reči njenog oca duboko potresle.

Rođenje deteta trebao bi biti jedan od najčarobnijih trenutaka u životu jedne porodice. Čak i ako se čini da niko i ništa ne može pokvariti radost novopečene majke, ovoj je 30-godišnjakinji to učinio vlastiti otac.

Anonimna majka priznala je kako ju je “neopisivo povredio” očev komentar nakon što je prvi put ugledao svog unuka. Naime, nakon hitnog carskog reza, beba je rođena sa samo 2300 grama. Bilo je mnoštvo komplikacija, a mama je razvila preeklampsiju (trudnoćom izazvanu hipertenziju), zbog koje nije mogla da ustane iz kreveta.

Pišući na Reditu, majka je priznala kako joj je tih nekoliko dana bilo izrazito stresno. Objasnila je da je njen otac znao da se šali tokom njene trudnoće kako će to dete biti krupno i prava faca, što je njoj bilo smešno i simpatično.

Budući da je beba rođena pre termina, izgledala je “sićušno, slabo i bolesno”, daleko od onoga što je prognozirao njen otac. Kada je on došao da vidi unuče sledećeg dana, prvo što je rekao bilo je:

- Nije toliko ružan kao što izgleda na fotografijama - prenosi Mirror.

- Ima ogroman nos, ali nije tako strašno. Kada sam video prve slike, mislio sam ti reći da ga ostaviš u kontejneru - nastavio je novopečeni deda, prema priči njegove ćerke.

Očekivano, ovakvi su komentari povredili njena osećanja.

Razočarana majka pitala je reditovce je li “hormonski psihopata” jer su je reči njezina oca duboko potresle i ako ih smatra velikim problemom. Kada mu je ona objasnila da se ne može tako ponašati, on joj je samo kazao da se šalio te da je ona suviše osetljiva.

Korisnici Redita jednoglasno su se složili da očev komentar nipošto nije bio na mestu.

"Ko može takvo što reći o vlastitu unuku???”, “Gde je njegovo saosećanje i podrška ćerki koja je prošla kroz hitan carski rez i čiji je život, kao i život njenog deteta, bio ugrožen?!”, pitaju se zgroženi komentatori.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.