Zašto je cool imati mačku? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

ZAŠTO NE BISTE

Zašto je cool imati mačku? (FOTO) (GIF)

Ukoliko je nemate odmah ćete nabaviti bar jednu, osim što pogoduju vašem zdravlju verne su pratilje i dobri drugari
Objavljeno:

Oni koji ih već imaju kao kućne ljubimce znaju zašto je super imati ih, oni koji ih još nemaju posle ovoga će nabaviti bar jednu mačku. Najslađa maca na svetu upravo je pojela najslađi kolač na svetu! (FOTO) Vlasnici mačaka su uvek omiljeni u društvu, i lakše sklapaju poznanstva. Osim toga mačke vam mogu umanjiti bol u glavi ili stomaku, pa pogoduju vašem zdravlju. Sitni demoni: Zašto mačke mrze vodu? (FOTO) (GIF) 10 razloga zašto treba da imate mačku: 1. Lepe su Da li postoji elegantnija životinja od mačke? Mačke su skladne, spretne i božanstveno krznene. Mekane su i savršene za maženje.

foto: Giphy
2. Korisne su Mačke love i jedu bube i sitne životinje, pa vas one mneće mučiti po kući. Osim tog ajedu i sitne mrvice po podu pa će vam kuća biti čista i bez čišćenna. Jure i jedu čak i komarce.
foto: Giphy
3. Savršene su za buđenje Nema boljeg osećaja od toga kada vas mačka probudi svojim umilnim maženjem. Mačke vole rutinu, pa u svoje vlasnike usađuju osećaj za vreme. Mačke služe kao budilice vlasnicima koji odbijaju da usvoje dobre navike.
foto: Giphy
4. Pružaju osećaj povezanosti Ne postoji lepši osećaj od bliskosti sa ljubimcem. Mačke najčešće nisu nasrtljive i umeju da uživaju u vašoj blizini bez obzira na to šta radite i koliko ste zauzeti pa joj ne posvećujete pažnju.
foto: Giphy
5. Uvek možete da razgovarate Mačke se nikad neće umoriti od vašeg glasa pa možete da razgovarate sa njom i da joj pričate koliko god to želite.
foto: Giphy
6. Zasmejavaju vas Mačke su zabavne, čak i kad to ne žele da budu. Mačka će možda divljati kao luda kad misli da je niko ne vidi, ali onog trenutka kad vas vidi, počeće da će ponaša kao da se ništa ne događa.
foto: Shutterstock
7. Urnebesne su Mačke su urnebesne čak i kad lenčare i rastežu se po podu prateći sunčevu svetlost po podu tokom dana, ili kad ih pronađete u kutiji koja je premala za njih.
foto: Giphy
8. Nezamenjive su Mačke su uvek uz vas, i kad ste loše volje pokušaće da vas smire predenjem. Kad ste dobre volje, igraće se sa vama.
foto: Giphy
9. Zabavne su Zajedno ćete stvarati nezaboravna sećanja koja će vam čitav život izvlačiti osmieh na lice.
foto: Giphy
10. Dobre su za vaše srce Predenje je izuzetno zdravo za pravilan rad srca, pa ljudi kojim imaju mačke ređe oboljevaju od srčanih problema. Osim toga, one mogu da osete kada vas nešto boli i svojom topkinom da učine da bol prestane.
foto: Giphy
(Espreso.co.rs / Izvor: tportal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.