DA LI STE ZNALI DA KRVNA GRUPA ODREĐUJE USPEŠNOST NA POSLU? Pogledajte u kojoj ste kategoriji
Za svaku krvnu grupu imaju najbolje i najgore osobine koje po potrebi koriste, Foto: Shutterstock

OSOBINE

DA LI STE ZNALI DA KRVNA GRUPA ODREĐUJE USPEŠNOST NA POSLU? Pogledajte u kojoj ste kategoriji

Za svaku krvnu grupu imaju najbolje i najgore osobine koje po potrebi koriste

Objavljeno: 29.02.2020. 16:46h
  • 9

Izgleda da naš karakter i ponašanje u priličnoj meri određuje krvna grupa. Makar tako ističu Japanci, kojima je krvna grupa mnogo više od medicinskog podatka. Veruju da veza karaktera i krvne grupe ima veliki uticaj na život, rad i emotivno stanje. Pripadnost konkretnim grupama u Japanu se koristi u političke svrhe, kao i za određivanje uspešnosti u poslu.

Za svaku krvnu grupu imaju najbolje i najgore osobine koje po potrebi koriste. Vlada mišljenje da su najbolji radnici AB grupe, jer su smireni, kontrolisani, racionalni. Ali je naglašeno i da su neodlučni, zaboravni i neodgovorni, na šta takođe treba obratiti pažnju, jer su to njihove najgore osobine.

Pripadnici krvne grupe A su predani, kreativni, osetljivi, strpljivi i odgovorni. Istovremeno su izbirljivi, tvrdoglavi i napeti, što im ne ide naruku.

Najbolje osobine pripadnika krvne grupe B su da su divlji, aktivni i kreativni, ali su zato i sebični, neodgovorni i nepredvidivi.

Najbolje osobine pripadnika grupe O su nesebičnost, društvenost i optimizam, a najgore - sujeta, nepristojnost, ljubomora, arogancija.

Bonus video:

(Espreso.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media