ŠKORPIJE BOLJE DA NE ČITAJU HOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE! Evo šta čeka ostale horoskopske znakove!
astrologija, Foto: Profimedia

za samo mesec dana

ŠKORPIJE BOLJE DA NE ČITAJU HOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE! Evo šta čeka ostale horoskopske znakove!

Proleće 2020. godine bit će pomalo naporno za Rakove, jer će konstantno biti zauzeti raznim obavezama. Ali trud će se itekako isplatiti. Za Strelce je proleće specijalan period

Objavljeno:

Proleće je vreme buđenja, unutrašnje svesti, romantičnih iskri i najdivnijih mirisa u celom univerzumu. Priroda nas nežno i lagano budi tokom proleća i čini nam se kao da u tom periodu imamo njenu najveću podršku.

Bez obzira je li vaše srce slobodno ili ste već zaljubljeni, proleće je period osveženja za polje ljubavi. Mnogi znakovi će baš ovog proleća doživeti pravu romantičnu bajku. Ipak, proleće ima i svoju tamnu stranu. Kod nekih dolazi do melanholije, umora i iscrpljenosti. Moguće je da pod poletom napravimo loše ustupke i donesemo brzoplete odluke.

Na proleće nas očekuju dva važna tranzita, a to su Saturn u znaku Vodolije 21. marta 2020. godine, a prva konjukcija Jupitera i Plutona u ovoj godini dogodiće se 4. aprila.

U martu Saturn iz svog matičnog znaka Jarca prelazi u znak Vodolije, a sedam dana kasnije kreće retrogradnim putem. Saturn u Vodoliji podrazumeva testiranje granica i uspostavljanje određenih pravila u svom životu. Odgovornost i odlučnost postaju jače strane, zato je ovaj period idealan za napredak u karijeri.

Jupiter i Saturn udruže snage na svakih 3 godina, a to će se dogoditi nekoliko puta u 2020. godini, a prvi put 4.aprila. Ovaj tranzit donosi realističan pogled na život i nove ciljeve. Napokon ćete znati što zaista želite od svog života.

Venera kreće retrogradnom stazom od 13. maja do 25. juna, a takav aspekt događa se na svakih 18 meseci. Bit ćemo vođeni osećajima, maštom, iluzijom, a u tom ružičastom svetu lako možemo zaboraviti na svoj pravi put ka ostvarenju ciljeva.

Proleće u 2020. godini ne donosi značajne turbulencije, ali neke planete uspećete probuditi u nama skrivene potencijale i talente.

Ovan

Proleće će početi na jedan zanimljiv način za vas, s nekoliko iznenađenja. Ovo je vaš period u godini i osećate se energično i pozitivno. Ipak, morate biti pažljivi tijekom ožujka/marta zbog negativnog uticaja retrogradnog Merkura.

Mnogi Ovnovi doživeće neuspeh zbog mračnog uticaja ove planete. Najbolje ćete se snaći ako se prisetite lekcija koje ste naučili u prethodnoj godini. Svaku teškoću podnosite s puno hrabrosti i nećete dozvoliti da vam ovog proleća išta ukrade osmeh sa lica.

Bik

Ovog proleća trebati će vam neverovatna odlučnost jer ćete proći kroz velike promene. Morati ćete preuzeti odgovornost za mnoge stvari koje se dogode kod kuće, na poslu ili u ljubavnom odnosu. Od vas se zahteva da donesete vrlo teške odluke.

Ukoliko ste nezadovoljni, sada je pravi trenutak da promenite sve što vas sputava i zadaje brige. Sreća će se pojaviti kada se malo više posvetite sebi.

Blizanci

Financijski problemi vas sputavaju da ovog proljeća napravite sve što ste želeli, ali ne dozvolite da vas to slomi i udalji od važnih ciljeva. Dragi Blizanci, imate neverovatnu moć prilagođavanja pa ćete lako pronaći solucije i rešenja za probleme.

Tokom maja zvezde vam pripremaju divna iznenađenja i sretnije životne okolnosti. Iskoristite ovaj period maksimalno.

Rak

Spremni ste da se aktivirate na životnom putovanju i ne morate dva puta razmisliti koju strategiju trebate poduzeti. Bez obzira je li se pojavio problem u ljubavnom odnosu, porodici ili na poslu, vi sve teškoće lako rešavate.

Umorni ste od čekanja da se nešto promeni i od zahteva okruženja. Sada preuzimate stvari u svoje ruke. Proleće 2020. godine bit će i pomalo naporne za Rakove, jer će konstantno biti zauzeti raznim obavezama. Ali trud će se itekako isplatiti.

Lav

Pomešani osećaji i strah od promena su ono što otežava svakom Lavu ovo proleće. Raspoloženje vam opada i raste, imate valove tuge i sreće, a sve to zadaje probleme na profesionalnom i ljubavnom polju.

Ipak, mudri Lavovi uspeće savladati ovu krizu i uzdignuće se iznad cele situacije. Poslušajte savet bliskih prijatelja, moguće je da vam je potrebna promena. Pokušajte korigirati kod sebe sve što vas blokira na putu ka sreći.

Devica

Očekuju vas velike promene ovog proleća, drage Djevice. Ne brinite – sve su pozitivne. Proleće vam donosi novu, osvežavajuću energiju i zračićete divnim vibracijama. Zablistaćete na privatnom i poslovnom planu, a naročito do izražaja dolazi vaša kreativnost i dinamičnost.

Verujte u sebe i uspeh je pred vama. Jedino upozorenje za ovo proleće je da tokom marta malo pripazite na financije.

Vaga

Proleće donosi velike prednosti. Spremni ste uzeti sudbinu u svoje ruke i kontrolisaćete svaki aspekt svog života. Ako želite nešto veliko učiniti za sebe i svoju budućnost, proleće je idealan period za takav poduhvat. Postajete ambiciozniji i uspešniji na polju ljubavi i financija.

Za vaš znak je ovo proleće idealno vreme da pokrenete svoj biznis. Jedinu smetnju stvaraju dileme i nesigurnost u svoje odluke. Ali uz malu podršku dragih ljudi, uspećete savladati svaku prepreku.

Škorpion

Dragi Škorpioni, iako je proleće period ljubavi i leptirića u trbuhu, vaš znak na ovom polju očekuju određeni problemi. Vi ste vrlo disciplinovani i volite slediti svoja pravila na svakoj životnoj prekretnici pa ćete ostvariti mnoge uspehe kada je u pitanju profesionalni život.

Kada se osećate “zaglavljeno” u nekoj situaciji, Mars i Saturn pomažu da iz svake nezgodne okolnosti izađete kao pobednici. Imaćete neverovatno pojačanu intuiciju, zato slušajte unutrašnji glas.

Strelac

Proleće je specijalan period za vaš znak Zodijaka. Očekuje vas strastvena ljubavna romansa i vrtoglav uspeh. Samo je važno da pratite tok života i razmišljate pozitivno.

Pratiće vas impresivna energija, kreirate sjajne ideje i nemate problema da ih podelite s drugima. Počinjete verovati u sebe, a samopouzdanje je najznačajnija moć koju možete posedovati.

Jarac

Vreme je za osmeh! Dragi Jarčevi, vi ste jedan od najsretniji znakova Zodiajka ovog proleća. Zvezde vam donose radost na svim životnim poljima. U aprilu Mars i Saturn daruju dodatnu energiju koja će vas potaći da završite važan poslovni projekt.

Maj vam donosi napredak na polju financija, a to će ujedno biti i najbolji period u 2020. godini za usavršavanje i poboljšanje materijalnog stanja. Na poslu vas očekuju zanimljive ponude, a porodični odnosi nikada nisu bili bolji.

Vodolija

Na proleće vas očekuju brojne loše vesti, ali će situaciju spasiti dobre vesti koje se tiču finansija. Bit ćete zbunjeni i nećete imati jasno definirane ciljeve.

Na svu sreću, imaćete veliku podršku partnera u svakoj odluci. Podelite svoje probleme i teškoće s dragim ljudima. Jedan važan savet može vas izvući iz neugodne situacije.

Ribe

Za vaš znak Zodijaka proleće će biti vrlo napredan period, ali vas očekuje i pojačan stres tokom maja 2020. godine. U maju će se dogoditi određene turbulencije na emotivnom i profesionalnom planu. Fokusirajte se na planove koji mogu unaprediti vaš posao i porodični život.

Kombinacija intuicije i kreativnosti je impresivna pa će vam to pomoći da se ostvarite u nekim novim poslovnim idejama. Vaš najveći izazov ovog proleća bit će nedostatak samopouzdanja i manjak hrabrosti da donesete velike odluke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Atma)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.