Pijete kafu često? Ovo nikad, ali nikad ne smete uraditi (FOTO) (GIF)

NAJLEPŠA JE PRVA JUTARNJA

Pijete kafu često? Ovo nikad, ali nikad ne smete uraditi (FOTO) (GIF)

Kafe pauza svima prija, kofein je zdrav u umerenim količinama i svima prija novi nalet snage koji osete kada ga unesu u organizam
Objavljeno:

Većina ljudi pije kafu ili bar neku zamenu za kofein, to je ono što odrastanje čini potpunim. Ipak mnogi ne znaju kako da je kuvaju, i kako da je čuvaju na odgovarajući način. Šta kafa koju pijete govori o vama? (FOTO) (GIF) Instant kafe se danas nalaze u mnogim kuhinjama, a kod njihove pripreme je važno pravilo koje da voda kojom se kuva kafa ne sme da provri niti da bude vrela. Ako pravite kafu sa vodom koja je provrela pokvarićete joj ukus, a tp pravilo važi i za većinu instant napitaka. Kafa ima mnogo bogatiji ukus ako je pripremite na odgovarajući način, a to važi za sve tople instant napitke izuzev crne kafe koja mora da proključa zbog načina pripreme. Takođe šećer u crnu kafu bi trebalo da stavite tokom kuvanja a ne nakon da bi se lepo rastopio.

Kafu uvek držite u odgovarajućoj posudi jer ako ima dodir sa vazduhom, ili ako stoji u frižideru može da postane bezukusna. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.