PREPOZNAJTE PREVARU NA VREME: Rak troši na sve strane, Vaga se sređuje, a tek Ovan i Blizanci...
Prepoznajte prevaru, Foto: Profimedia

pažljivo

PREPOZNAJTE PREVARU NA VREME: Rak troši na sve strane, Vaga se sređuje, a tek Ovan i Blizanci...

Pokušate li partneru preturiti džepove ili na mobilnom proveriti telefonske brojeve, pazite da vas ne otkrije

Objavljeno:

Škorpije su posebna priča, sebi dopuštaju neverstvo, ali su i dalje ljubomorni na partnera i prate svaki njegov korak. Najprozirniji u lažima su Vodolije.

OVAN - Odaje ih pohotni pogled

Kad se upuste u neverstvo, Ovnovi postaju uznemireni pa se iz mirnih osoba pretvaraju u otresite. Muškarac Ovan mogao bi vas iz čista mira verbalno napadati, jer je njegov moto da je napad najbolja obrana. Počne li se žena ovoga znaka s vama sve češće svađati i prigovarati da ste se zapustili i da više niste isti kao na početku veze, posumnjajte.

Kad se treba tajno sastati s trećom osobom, partneri ovoga znaka brzo zbrišu kroz vrata kako bi izbegli pitanje koje najviše mrze - “dragi/ga, a kuda ideš”? U tom će trenutku nešto nerazgovetno promrmljati i nestati u vidu magle.

BIK - Izbegavaju bračne dužnosti

Bikovi su vešti u skrivanju osećanja. Crvena signalna lampica pali se kad se iz ležernog kućnog čoveka muškarac Bik pretvori u nekoga ko pazi što i koliko jede. Žene Bikovi sve češće počinju posećivati frizera ili idu u kupovinu nove odeće.

Zapitate li partnera otkud takva promena, nonšalantno će odgovoriti da vodi računa o liniji, odnosno izgledu. Ako se u večernjim satima prilikom zajedničkog gledanja TV programa uznemiri i kaže da se mora prošetati jer više ne može izdržati na jednome mestu - posumnjajte. Naročito ako se vaš partner pre znao lenjo izvaliti u naslon, uživati u zajedničkoj večeri i intimnim trenucima s vama.

BLIZANCI - Prijatelji im služe kao alibi

Blizanci su vrlo mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Kad zakasni kući, muškarac će se izgovarati poslovnim obvezama, dok će žena ovoga znaka reći da je bila kod prijateljice na kavi. Kako su uvereni da se ne mogu zbuniti i uloviti, s vremenom se opuste i pogreše.

Uspete li tad zaskočiti partnera i postaviti mu nekoliko unakrsnih pitanja, zbunićete ga i uloviti zapetljanog u vlastitim lažima. Takvim napadom razorićete cijelu njegovu (ili njenu) dugo osmišljavanu strategiju. Pazite, Blizanci oba pola skloni su pronalaziti vrlo lukave izgovore pa najčešće angažuju prijatelje koji im služe kao alibi.

foto: Profimedia

RAK - Primetna rastrošnost

U prikrivanju nevere Rakovi iskazuju veliko umeće, jer većinom žele zadržati prednost porodične sigurnosti, ali i ljubavnice/ ljubavnika. Izvrsno će balansirati između dve osobe, no u sebi će se lomiti koju više voli i na kraju zaključiti - obe. Neverstvo kod muškarca Raka primetićete ako se počne povlačiti u sebe, a kad ga upitate šta ga muči, reći će - posao.

Žene se izgovaraju umorom i opterećenošću kućnim obvezama. Postane li vaš uvek ekonomičan i štedljiv partner naglo rastrošan, a vama nije jasno kamo odlazi novac dok se izgovara na troškove života, pojačajte oprez.

LAV - Darovima prikrivaju nev

Da bi skrili tragove nevere, Lavovi će glumiti da je sve u najboljem redu. Prema vama postat će savršeni supružnici. Muškarac Lav ugađat će vam na sve načine i neće štedeti novca da vam kupuje skupe darove. Žene će vam pripremati jela koja najviše volite i biti stalno doterana.

Čak će pokazati zanimanje za vaša interesovanja i hobije, iako je to još donedavno uopšte nije zanimalo. Deliće vam komplimente na račun izgleda. Lavovi to čine kako bi sa sebe isprali osećaj krivice. Pokušate li partneru preturiti džepove ili na mobilnom proveriti telefonske brojeve, pazite da vas ne otkrije, jer vam neće oprostiti tu slobodu.

DEVICA - Postanu cinični i provokativni

Device sve čine programirano, s unapred razrađenom strategijom i planom delovanja, pa će i svoja izbivanja iz kuće potkrepiti uverljivim alibijem. Kad se nakon ljubavnog sastanaka vrati kući, muškarac će prema vama biti kritičan i provokativan.

Govoriće vam da više niste privlačni, upoređivati s drugim ženama, prigovarati kako se oblačte i kritikovati vas na svakom koraku. Ni žena ovoga znaka vas neće štedeti i stalno će isticati vaše mane. Njeno cinično provociranje najjače je upozorenje da nešto nije kako treba. U krevetu bi mogla početi gubiti volju za obavljanjem bračnih dužnosti, izgovarajući se na umor.

foto: Profimedia, Ilustracija

VAGA - Još se više doteruju

Kad se upusti u čari zabranjenog voća, Vage se počinju ponašati poput zaljubljenih pubertetlija. Žena ovoga znaka visiće pred ogledalom, doterivati se i uređivati, a na vaš izravan upit ima li ljubavnika, ležerno će vam odgovoriti da vam je verna do groba. Muškarac će se odjednom početi sve češće presvlačiti u čistu odeću i pojačati higijenu.

Uspete li naći dovoljno dokaza da vas vara, reći će vam da nije ništa ozbiljno i da se radi o pukom flertu. Izgovaraće se da nije kriv nego je samo - zaveden! Oba pola ovoga znaka učiniće sve da zataje svoj dvostruki život jer se, valjda, nitko toliko ne boji scena i mogućih tračeva koliko oni.

ŠKORPIJA - I kad varaju ljubomorni su na partnera

Kad pripadnici ovoga znaka varaju, deluju vrlo samozatajno i smireno. Muškarac Škorpion uredno će s vama spavati i voditi ljubav jednako strastveno kao s ljubavnicom. Kod žena je priča nešto drugačija - odaje ih zaljubljen pogled. No zajedničko im je to da uprkos neverstvu neće gubiti interes prema vama.

I dalje će biti ljubomorni i proveravati vas jer njima je normalno da oni varaju, ali njihov partner to ne sme. Neka vas ne zavaraju njihova ljubomora i propitkivanja gde ste bili, jer to nije garancija da ste njegov jedini objekt požude. Krenete li u otvoreni napad i počnete li preturati partnerove stvari, oprez - ne podnosi biti predmet istrage.

STRELAC - Sami će se ‘pohvaliti’

Strelci će svoj dvostruki život uredno uklopiti u svakodnevne obveze. Tajno će se sastajati dok su na džogingu, između sastanaka na poslu i sl. Počne li vezu ili brak posmatrati s filozofske strane, posumnjajte. Muškarac Strelac govoriće kako je vaš odnos postao monoton pa ga treba osvežiti novim podsticajima.

Ti podsticaji, naravno, podrazumevaće više slobode i kretanja za njega. Žena ovoga znaka odjednom će vam prestati braniti druženja s prijateljima, propagirajući ravnopravnost u svemu. No kako u životu, tako i u verbalnoj komunikaciji, Strelci se ne vole pretvarati i glumatati - i pre nego što uopšte otkrijete da vas vara, reći će vam to u lice.

foto: Profimedia

JARAC - Dobro skrivaju dvostruki život

Jarci znaju savršeno skriti tragove ljubavnih grijeha. No u svemu tome treba računati i na njihovu ličnost - kad se upuste u neverstvo, ono može označiti kraj njihove ljubavne veze s partnerom. Naime, neizdrživo ih opterećuje pomisao da moraju živeti razapeti na dve strane - između partnera i ljubavnice/ka.

Ako je kod muškarca ovoga znaka nevera samo plod prolazne pustolovine, teško ćete otkriti što radi iza vaših leđa i čiji krevet greje. Njegovo ponašanje, osim osećajne rezervisanosti prema vama, ni s čim ne odaje da vodi dvostruki život. Ni kod žena nema većih odstupanja u ponašanju - za njenu neveru znaće samo najbolja prijateljica - vi nikad.

VODOLIJE - Propagiraju slobodan stil života

Slobodoumne Vodolije užasavaju se dramatičnih ljubavnih scena pa će se svojski truditi da ne budu otkriveni. U muškarca posumnjajte ako vaš odnos počne posmatrati iz ugla moderne ljubavi pa vam govori da je prava ljubav samo ona u kojoj oba partnera imaju potpunu slobodu kretanja.

Žena će vam početi govoriti da i vama treba više društva, da treba izaći među ljude (kako bi i ona slobodno švrljala) ili da u pravoj vezi nema proveravanja. Njihove sve češće izlaske s prijateljima ili nagli porast telefonskih računa uzmite kao naznake nevere.

RIBE - Zapetljaju se u vlastite laži

Ribe imaju sposobnost voleti više partnera odjednom, i to svakog na svoj način. Muškarci Ribe se s jednakom pažnjom odnose prema partneru i prema ljubavnici. Neretko izgubi osećaj na relaciji stvarno - nestvarno, pa sebe više ne može pratiti u vlastitim lažima. Tu ćete varalicu brzo uloviti kako se bespomoćno koprca.

Najbrže će se otkriti ako malo popije, jer mu se tad razveže jezik. Sutradan će vam se zaklinjati da je pričao gluposti i da ništa nije istina. Žena svoje pokriće za tajne sastanke s ljubavnikom ima kod svojih prijateljica. One su joj alibi, no s vremenom se previše opusti i bude ulovljena u laži.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.