Češće bih spavao s tobom da izgledaš poput svoje sestre! Ovo su najgore uvrede bivših (FOTO)

otkrile bolnu istinu

Češće bih spavao s tobom da izgledaš poput svoje sestre! Ovo su najgore uvrede bivših (FOTO)

Nekoliko žena je na društvenim mrežama objavilo šta su im nekadašnji muževi rekli tokom razvoda braka
Objavljeno: 14:54h

Nakon što se brak završi, skoro svaka žena razmišlja o prošlosti kako bi analizirala lepe i ružne trenutke provedene sa bivšim suprugom. Na taj način otkrivaju i mnoge detalje koji su već ranije upućivali da će doći do razvoda.

Stock
11 žena je na Tviteru i Fejbuku objavilo šta su im bivši muževi rekli tokom razvoda braka.
Stock
1. Sve te stvari koje si mislila da radim s ljubavnicom u poslednjih šest meseci, su istina. 2. Oženio sam te samo zbog deteta.
Stock
3. Nakon što sam rađala 16 sati, bivši muž me pitao: Milioni žena rađaju, po čemu si ti posebna? 4. Rekao je da me voli, ali da nije zaljubljen u mene.
Stock
5. Sve što imaš možeš zahvaliti meni. 6. Moj bivši muž je rekao da stvarno nema vremena za mene kad sam slomila nogu i tražila od njega pomoć.
Stock
7. Nemoj misliti da ću te finansijski izdržavati samo zato što smo bili 30 godina u braku. Ti si sama odlučila da postaneš domaćica i da se baviš decom. 8. Kada sam ga pitala zašto me oženio, on je rekao da je znao da želi da ima decu. 9. Ti jednostavno nisi na mom intelektualnom nivou.
Stock
10. Ne vidim ništa loše u tome što radiš dva posla dok ja igram igrice po 11 sati dnevno. 11. Češće bih spavao s tobom da izgledaš poput svoje sestre.
(A. Đ. / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.