Koji ste tip? Šta oblik usana govori o vama kao osobi? (FOTO)

da li se pućite i kome

Koji ste tip? Šta oblik usana govori o vama kao osobi? (FOTO)

Pućenje usana može da otkrije način na koji se odnosimo prema porodici, prijateljima i osobama koje nas okružuju
Objavljeno: 11:51h

Stručnjak za izraze lica i autor knjige "The Wisdom of Your Face", Džejn Haner, izjavila je da su sva naša izdanja povezana s raznim aspektima naše ličnosti. Međutim, pućenje usana može da otkrije način na koji se odnosimo prema porodici, prijateljima i osobama koje nas okružuju. Osobe čije usne nisu ni pune ni tanke već su srednje veličine i nedefinisane gornje usne, takozvanog kupidovog luka, nisu zahtevne, uživaju u samoći i nisu sklone dramama. Pune usne Prirodno pune usne poput onih kakve ima Anđelina Džoli su empatične osobe koje drže do svojih veza, teže roditeljstvu i tuđe potrebe stavljaju ispred vlastitih. Ukoliko su usne pune, ali sitne i okrugle, reč je o osobama koje će svoje potrebe staviti na prvo mesto. Ali kada dobiju pažnju koja im je potrebna, tada svoje potrebe stavljaju u drugi plan.

Tanke usne Te osobe se teško opuštaju kada su u vezi i radije su same. To ne znači da su njihove veze predodređene na propast, to je samo znak da u vezi moraju imati vreme i prostor samo za sebe. Neke od osoba s tankim usnama mogu imati problem ukoliko veza postane ozbiljna. Usne pune u srednjem delu Nisu sve usne tanke ili pune, mogu biti i punije na sredini i tanjiti se na krajevima. Haner kaže da su ovakve osobe samoljubive i temperamentne, kao i da vole da drame. Veštačke usne Nisu samo usne s kojima smo rođeni definicija karaktera. Osobe koje su promenile punoću usana su najčešće zahtevne, sebične i emotivno nestabilne. Ukoliko povećate donju usnu to znači da tražite zadovoljstvo u životu i želite osobu koja će da vas zabavlja, dok gornja usna predstavlja osobu koja želi da zadovolji svog partnera isto koliko i sebe.
Definisana kupidonova linija Osobe koje imaju usne poput Riane mogu biti brze i vešte u komunikaciji. Ali mogu biti i individualci kojima jezik brži od mozga što ih može uvaliti u nevolje i dovesti do kajanja. Nedefinisana kupidonova linija Osobe koje nemaju definisanu gornju liniju usne, poput Džulije Roberts, su odgovorne osobe. Neretko ne znaju kako ne moraju baš oni rešiti svaki problem i nedostaje im razumevanje emotivnih granica. (Espreso.hr / net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.