ŠTA NAS ČEKA U GODINI PACOVA? Ovo su predviđanja budućnosti prema KINESKOM HOROSKOPU!
Godina pacova je ispred nas, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

otkrijte sudbinu

ŠTA NAS ČEKA U GODINI PACOVA? Ovo su predviđanja budućnosti prema KINESKOM HOROSKOPU!

Važno je napomenuti da primećujemo veliku količinu uzemljene energije povezane s 2020. godinom i ona tek započinje

Objavljeno:

Gotovo svaka kultura ima svoj način obeležavanja vremena.

Ono što slavimo je samo izbor onoga u što želimo verovati. Tradicionalno, Kineska nova godina bila je vezana za lunarni kalendar. Bilo je to i vreme da se oda počast precima, božanstvima te okupljanja kako bi se proslavio život.

Od tog vremena i mnogi koji nisu Kinezi odlučili su proslaviti ovu Novu godinu kao još jedan početak u vlastitom životu.

Poput astrološkog kalendara, Kineska je nova godina podeljena na dvanaest kategorija, a posebno životinje nose različit smisao, životni put i svrhu. Očekuje nas godina pacova– to je prva životinja kineskog horoskopa.

Pacov predstavlja zemaljski element vode i trči čitav dan. Za nas je ta energija novih početaka izražena u svim kulturama. Brojčano započinjemo novu deceniju, u potpuno smo novom astrološkom ciklusu zahvaljujući nedavnim pomračenjima, a sada započinjemo novo poglavlje (ili dan, kako se to tradicionalno smatra) u Kineskoj novoj godini.

Astrološki gledano, upravo smo doživeli mladi mesec u vodoliji - koji ima neku sličnu nezavisnu buntovničku energiju koju će pacov uneti u naš život tokom sledeće godine. Važno je napomenuti da primećujemo veliku količinu uzemljene energije povezane s 2020. godinom i ona tek započinje.

Godine pacova su plodne i čak mogu doneti veće finansijsko obilje u naš život. Premda pacovi često mogu postići što žele, radije žive mirnim, jednostavnim životima, a mogu uživati i u samoći. To znači da, premda se možda osećamo samouverenije i uspešnije, nećemo tražiti nikoga da popuni prazninu - jer ćemo se same osećati ispunjene.

foto: EPA/Made Nagi

Dakle, nema mesta razočaranju ako ćeš biti solo i ove godine. Jedino na šta moramo paziti u godini pacova jeste da naše reči možda ne odražavaju kako se uistinu osećamo. Budući da se pacovi često utrkuju naokolo, pojedinci rođeni pod ovim znakom često se mogu činiti nepristojnima, što znači da bismo svi mogli postati plen ove energije ako ne budemo svesni trenutka u kojem se nalazimo.

Mnogi negativni aspekti kineske nove godine i astrologije mogu se prevladati ako bismo malo usporile. Ako bismo malo više radile na ideji da je ovaj trenutak uistinu sve što imamo, možda bismo ga iskoristile. Pacovi su vešti u pretvaranju sitnih detalja, ali može im nedostajati samopouzdanja, posebno u vezi

Kineska nova godina pacova, mladi mesec u Vodoliji, pa čak i sekstil Merkura-Marsa podstiču nas da krenemo tim novim putem i govorimo svoju istinu - ali samo onima koji to trebaju znati.

Uopšteno, ovo je vreme za nove početke, izradu planova i korake napred - znajući da je ovo sasvim novo poglavlje koje će nas zahtevati potpuno nove nas – a posebno u ljubavnom životu!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.