OSTAVLJAJU, LAKO I ZAUVEK: Ova četiri horoskopska znaka će vas odbaciti i da ne trepnu
Foto: Profimedia

horoskop

OSTAVLJAJU, LAKO I ZAUVEK: Ova četiri horoskopska znaka će vas odbaciti i da ne trepnu

Neki bi rekli - bezosećajni

Objavljeno:

Za njih ne postoji duboka patnja, oni kad završe, to znači da je stvarno kraj. Ovi znakovi horoskopa spadaju u najmanje patetične, a odlikuje ih težna ka slobodi i potpuna nezavisnost.

Vodolija

Znak koji dolazi na prvao mesto liste slobodnjaka jeste svakako Vodolija. Ovo je znak budućnosti, inovacija i istraživanja. Vodoliju ne možete držati posesivno u svom naručju, ona ja nezavina i odrekla bi se skoro svega za sopstvenu slobodu. Ako je pritiskate ljubomorom ili nekim dramatičnim scenama, pobeći će s osećanjem olakšice.

Ovan

Iako Ovan voli da je na vodećoj poziciji, tako i u ljubavi ceni da bi njegova reč morala biti poslednja, ovaj znak ume da uplovi u strasne veze i avanture. Ipak, Ovan kad ostavlja, ne okreće se za prošlošću, a i slab je sa tolerancijom i kompromisima.

Blizanci

Koliko umeju samo obasuti pažnjom i nežnošću... No, problem kod Blizanaca jeste što su sva njegova osećanja vrlo, vrlo trenutna i ukloiko oseti da odnos pretenduje da postane ozbiljan, pobeći će glavom bez obzira.

Strelac

Za razliku od gore pomenutih kolega, Strelac vas neće ostaviti olako i bez griže savesti, ali takođe, njegova potreba za slobodom, koja je svojstvena Blizancima i Vodoliji, i ovde je akcentovana. Bez pritiska, da ne bi došlo do raskida bez mogućnosti povratka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.