Psiho test: Odgovorite na ovih 16 pitanja i otkrijte koliko ste mračni! (FOTO) (GIF)

svi mi imamo tamnu stranu

Psiho test: Odgovorite na ovih 16 pitanja i otkrijte koliko ste mračni! (FOTO) (GIF)

Skrivena strana ličnosti sa sobom nosi i naznake potencijalne slabosti, destrukciju, agresivnost ili predstavlja "tamnu" stranu ličnosti
Objavljeno:
Svako od nas ima svoju "tajnu" ili skrivenu stranu ličnosti, Koga vidite na slici? Odgovor će vam otkriti tajnu o kojoj niste ni sanjali! (FOTO)
tamnu stranu ličnosti. poput ledene piramide, tek naziremo njen vrh i u analitičkoj kombinatorici pretpostavljamo njene moguće aspekte.
ličnosti Pred vama je psiho-test koji vam nudi mogućnost razonode ili otkrivanja nekih naznaka skivenih aspekata ličnosti
gif
TESTA Vaš stav i profil ličnosti 1. Nalaziš se na izletu i nakon duge šetnje iznenada nailaziš na: 2. Ponudjenu su ti četiri karte na izbor, koju od njih ćes odabrati:
3. Muči te jeziva noćna mora i naglo se budiš iz sna, zato što: 4. Neko ti je poklonio:
5. Neobično važan "detalj" u tvojoj kući ima: 6. Ponudjene si tu četiri stvari na izbor, koju ćes od njih odabrati.
7. Da možeš da kazniš svog najgoreg i najvećeg neprijatelja, ti bi to učinio(la) na sledeći način:
8. Pred tobom se nalazi špil karata, ti sigurno izvlačiš: 9. Osećao(la) bi se potpuno bespomoćno kada bi se desilo: 10. Usled užasnog požara ili nesreće, možeš da učiniš samo jedan pokret i tom prilikom da spasiš:
11. Dobio(la) si zlatnu ribicu koja može da ti ispuni samo jednu želju, ti ćes odabrati: 12. Tvoja neostvarena fantazija je:
Gif
13. Povremeno osećaš strah od: 14. Nalaziš se u prilici da dobiješ božanski dar, odabraćeš:
15. Da možeš ti bi želeo(la): 16. Želiš da se opustiš u svojoj kući uz dobar film - koji žanr najviše odgovora tvom raspoloženju:
Wikipedia
Ukoliko imate najviše odgovora pod "a": Vi ne možete bez drugih. Težite ka ekstremima, dozvoljavate drugima da Vas usreće, ali takodje i da Vas razočaraju, osujete i povrede.
Profimedia
Ukoliko imate najvise odgovora pod "b": Užitak, radost i sreću delite sa drugima, ali zauzvrat očekujete neko posebno zadovoljstvo, priznanje ili "nagradu". Ukoliko imate najviše odgovora pod "c": Nesvesno se upravljate po principu: kada je dobro Vama - dobro je i drugima, kada je loše Vama - drugima je još gore. Posedujete ogromnu energiju, ali nije lako kontrolisati tu snagu koja oscilira.
Stock
Ukoliko imate najvise odgovora pod "d": Vi predstavljate beskrajni izvor radosti. Ali, ako doživljavate razočarenje, bol i patnju, okrećete se od drugih i postajete skloni (samo)kažnjavanju i autističnim predstavama Monna

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.