NE DOZVOLITE DA PREKOMERNO ZNOJENJE UTIČE PSIHOLOŠKI NA VAS: Na ovaj jednostavan način rešite problem hiperhidroze!
Imate problema sa znojenjem? Ovo je rešenje, Foto: Profimedia

DOBAR SAVET

NE DOZVOLITE DA PREKOMERNO ZNOJENJE UTIČE PSIHOLOŠKI NA VAS: Na ovaj jednostavan način rešite problem hiperhidroze!

Zašto da se skrivate i da zapostavite svoj društveni život, kada ovu tegobu možete da rešite?

Objavljeno: 07.01.2020. 13:18h
  • 4

Mnogima hiperhidroza predstavlja veliki psihološki i socijalni problem, koji utiče na normalan život i svakodnevne i profesionalne aktivnosti. Zbog primetnog znojenja, odeća i obuća su stalno vlažni, što dovodi ne samo do društvene anksioznosti i neprijatnosti, nego i do gljivičnih i bakterijskih infekcija, osipa… Zašto da se skrivate i da zapostavite svoj društveni život, kada ovu tegobu možete da rešite?

Na našem tržištu se konačno nalazi proizvod koji efikasno rešava ovaj problem! Perspi – Guard sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5 dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa, pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj a time i samopouzdanje. Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

foto: Promo

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2370 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 radnim danima.

Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media