JANUAR IM NEĆE DONETI SREĆU: Horoskop prediviđa da će ovaj mesec biti NAJGORI za OVA 3 ZNAKA!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

TREBAĆE IM STRPLJENJA

JANUAR IM NEĆE DONETI SREĆU: Horoskop prediviđa da će ovaj mesec biti NAJGORI za OVA 3 ZNAKA!

Moraćete puno razmišljati o svojim finansijama, poslovnim partnerstvima i intimnim odnosima...

Objavljeno:

Neki će najpre morati rešiti porodične probleme kako bi mogli nastaviti sa životom, drugi će se suočavati sami sa sobom i dobro preispitivati šta zapravo žele u životu...

Blizanci

Redefinišite svoje odnose, prijateljske i ljubavne! Moraćete puno razmišljati o svojim finansijama, poslovnim partnerstvima i intimnim odnosima. Moguće je da ćete morati preispitivati i svoje najvernije odnose, možda čak sa osobom koja živi u inostranstvu, a koja vam se sviđa. Naći ćete se na svojevrsnoj emotivnoj prekretnici. Ipak, nakon januara čeka vas bolje razdoblje zahvaljujući Jupiteru, Saturnu i Plutonu - dugoročno ćete biti dobro.

foto: Profimedia

Vaga

Vodićete ozbiljne razgovore s porodicom. Kao i Blizanci, ni vi se ne snalazite dobro u sukobima s drugim ljudima, posebno ako se radi o bliskim pojedincima. Međutim, crni oblak nadvio se nad vašu kuću i porodicu, a emocionalni temelji u januaru će biti uzdrmani. Mars utiče na vaše komunikacije i suočićete se s raspravama s najbliskijim članovima porodice. Ipak, na vidiku su romantični odnosi i kreativnost, no imajte na umu da neke stvari najpre morate rešiti - pre nego se prepustite zabavnim stvarima. Pazite na svoje telo i budite nežni sami sa sobom.

Vodolija

Neke vaše tvrdnje naći će se u središtu preispitivanja. Za vas će prvi mesec godine biti prekretnica, moguće je da ćete zakoračiti na neki novi teritoriju, no pitanje je - jeste li spremni za to? Jeste li dobro promislili šta želite od života? Sada je doba zatvaranja nekih vrata i oproštaj od nekih ljudi. Nemojte se prepustiti hiberniranju u vlastitim mislima, već odvojite malo vremena i zavirite duboko u sebe. Poznato je da Vodolije nisu skloni ispoljavanju emocija, kao ni suočavanju sa njima, ali to je ponekad nužno da urade.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.