ŽENA MI SE GADI OD KAD SE PORODILA, NE MOGU DA JE GLEDAM, FUJ: Muž koji je svet svojom izjavom zaprepastio!
Foto: Shutterstock

ISPOVEST

ŽENA MI SE GADI OD KAD SE PORODILA, NE MOGU DA JE GLEDAM, FUJ: Muž koji je svet svojom izjavom zaprepastio!

Čini mi se da shvatam da ja uopšte i nisam još uvek spreman za decu

Objavljeno:

Nakon što se porodila, verujte da mi se moja supruga gadi, žena koju sam obožavao više ne liči na sebe. Rodila je blizance, dva sina, ali… ona više ne liči na onu ženu koju sam poznavao. Stomak razrezan do pupka, ožiljak debeo ko prst, obešena koža oko struka, obešene dojke, ispucala koža… čak ni u licu ne liči na sebe, verujte kada se raspremi i kada treba da legnemo, da bih se najradije ispovraćao od muke, odvratna je.

U braku smo 3 godine i nikada je nisam varao, ali u zadnje vreme to radim. Imam 28 i zadnja 4 meseca se viđam sa jednom devojkom od 19 godina, ima sve ono što je moja supruga izgubila. Iskreno kada sam sa tom devojkom ne mislim ni na suprugu, ni na blizance, prosto uživam u svakom trenutku. Juče mi je ova moja ljubavnica da je tako nazovem predložila da se razvedem od žene i da ja i ona počnemo živeti onako kako treba da živimo, ne da se krijemo po hotelima.

Odbio sam je, ali … kada sam došao kući oko ponoći moja supruga je sa suzama u očima rekla da će da poludi, da ne može sama da odgaja blizance, histerično me pitala gde sam ceo dan… Blizancima rastu zubi i prosto su nemogući za izdržati. Iscrpljen i umoran od “vatrenog” druženja sa mojom ljubavnicom, kada sam planirao da dobro odspavam, blizanci mi nisu dali mira. Celu noć su plakali, celu noć ih nosamo, ljuljškamo… evo i sad jedan plače i supruga se bori sa njim, ma KATASTROFA, ko zombi sam.

Čini mi se da shvatam da ja uopšte i nisam još uvek spreman za decu. Previše je ovo za mene, suviše sam mlad da sve ovo trpim. Razmišljam možda je stvarno najbolje da se raziđemo ja i moja supruga, ionako svakim danom sve manje ljubavi osećam prema njoj i možda je bolje da joj iskreno sve priznam nego da je u tajnosti varam, a onda i blizanci… nemam vremena ni strpljenja da im se posvetim, a iskreno deca su bila želja moje supruge, ja ih nisam ni želio, još uvek.

Da li ima ko pametan da mi da neki savet?? Da li je bolje da sve priznam ili da varam suprugu? Odo danas sa ljubavnicom 10-ak dana na more da se malo opustim, da ohladim glavu, pa kad se vratim videću šta i kako dalje, možda mi i neki vaš savet pomogne u odluci…”

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.