OTKRILA JE DA NJEN DEČKO IMA TAJNI MEJL! Kad je saznala za ŠTA mu služi, počeo njen PAKAO!
Devojka / Ilustarcija, Foto: Profimedia

razočarala se

OTKRILA JE DA NJEN DEČKO IMA TAJNI MEJL! Kad je saznala za ŠTA mu služi, počeo njen PAKAO!

Nije joj bilo lako kada je saznala

Objavljeno:

Anonimna devojka požalila se kolumnistkinji britanskog Sun-a da je otkrila da njen dečko ima tajni imejl nalog i da pomoću njega komunicira devojku iz svoje prošlosti.

- Rekao je da su se sreli nekoliko puta i da su se poljubili. Tvrdi da me nije varao, ali u mejlovima ima priče o intimnim odnosima - počela je ona svoju ispovest.

- Varao me je pre nekoliko godina, i tada je imao izgovor da je bio pod velikim pritiskom, jer smo očekivali drugu bebu, što nije bilo planirano. To nije izgovor da me laže i izneveri moje poverenje.

- Imam 32 godine, a on 33. Imam poriv da ga stalno proveravam i zapitkujem da li čini nešto što ne bi trebalo. On tvrdi da je blokirao svoju bivšu i da više neće pričati sa njom, ali zašto je to uopšte i radio? Ne mogu da nastavim dalje.

Usledio je odgovor kolumnistkinje:

- Tvoje poverenje je uzdrmano, ali može biti izgrađeno ponovo, ako se oboje potrudite. Vredi truda, budući da će vaša deca patiti ako raskinete ili ako ostanete zajedno, ali u lošim odnosima.

Reci svom dečku da ne možeš da nastaviš dalje kao da se ništa nije dogodilo. Treba da ti iznova i iznova govori da te voli. Ako te mori sumnja, nemoj da ga optužuješ, već ga zamoli za topli zagrljaj.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.