MOG STARIJEG BRATA JE OSTAVILA DEVOJKA ZBOG PREVARE: Nisam mu verovala sve dok nisam ušla u njegovu sobu!
Devojka / Ilustarcija, Foto: Profimedia

ispovest

MOG STARIJEG BRATA JE OSTAVILA DEVOJKA ZBOG PREVARE: Nisam mu verovala sve dok nisam ušla u njegovu sobu!

Tužna priča...

Objavljeno:

- Imam starijeg brata kojeg je devojka ostavila nakon što su se zabavljali skoro 5 godina. Bili su vereni i toliko bliski da je često dolazila kod nas kući, ali je saznala da ju je moj brat prevario i istog trenutka je prekinula svaki kontakt sa njim.

Brat se kleo da je nije prevario, ali čak mu ni ja ni naši roditelji nismo verovali, jer ta njegova devojka je mnogo dobra osoba da je bilo nemoguće da može da slaže.

Bilo je to pre 3 mjeseca i od tada se… brat skroz promenio, često je zatvoren u svojoj sobi, ne izlazi iz kuće sve dok ne mora. Čak je i smršao par kilograma, jednostavno svaki dan propada sve više i više. Danas ceo dan nije izašao iz sobe, roditelji baš i ne obraćaju pažnju, jer kako kažu sam je sebi kriv, ali kada sam danas ušla u bratovu sobu zatekla sam ga kako sedi na krevetu, drži fotografiju na kojoj je sa njom i plače, ko zna koliko dugo. Oči su mu od plača toliko crvene da su bukvalno skoro prokrvarile. Sela sam pored njega, a on mi je kroz plač rekao “Danas nam je peta godišnjica veze… kunem se Bogom da nikada dugu nisam ni pogledao… ona mi je sve, ne mogu da zamislim život bez nje…” Ima 26 godina, zvuči neverovatno, ali je istina… plače kao dete prvi puta sam mu poverovala.

Stvarno mi ga žao, razmišljam da sutra odem da probam da razgovaram sa nejgovom bivšom, možda je sve nesporazum, možda uspem da ih pomirim inače u kakvom sam ga stanju večeras videla, sada se stvarno bojim za njega. Kada bi slučajno čuo da se verila ili udala za drugog, uh, ne smem ni da pomislim".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.