ŽENA JE OTIŠLA U KUPOVINU, A NA KASI JE OTVORILA TORBU DA BI PLATILA: Tada joj je prodavac uradio nešto NEZAMISLIVO
Žena, ilustracija, Foto: Filip Plavčić

šta se ovde dešava?

ŽENA JE OTIŠLA U KUPOVINU, A NA KASI JE OTVORILA TORBU DA BI PLATILA: Tada joj je prodavac uradio nešto NEZAMISLIVO

Ovome se niko nije nadao!

Objavljeno: 12.12.2019. 07:12h
  • 26

Jedna žena je otišla u kupovinu. Na kasi je otvorila torbu kako bi platila, ali u tom trenutku prodavac primeti u njenoj torbi daljinski upravljač.

Nije mogao da suzdrži svoju radoznalost te je upita: “Da li uvek sa sobom nosite daljinski?” Ona odgovori: “Ne baš uvek, ali moj muž nije hteo da krene sa mnom u kupovinu zbog utakmice pa sam ponela daljinski upravljač”.

POUKA: Pridružite se i podržite svoju ženu u njenim hobijima… Priča se nastavlja… Prodavac se nasmeja i vrati sve stvari koje je žena kupila.

Začuđena ovim činom, ona upita prodavca šta se dešava.

On reče: “Vaš muž je blokirao vašu kreditnu karticu”.

POUKA: Uvek poštujte hobije svoga muža. Priča se nastavlja… Nakon toga žena iz svoje torbe izvadi kreditnu karticu svoga muža i provuče je kroz mašinu. Nažalost, nije blokirao svoju kreditnu karticu.

POUKA: Nikada ne potcenjujte snagu i mudrost svoje žene. Priča se nastavlja… Nakon što je provukla karticu kroz mašinu, ona je tražila:

Unesite PIN koji je poslat na vaš mobilni telefon.

POUKA: Kada muškarac gubi, mašina je dovoljno pametna da ga spasi.Ona se nasmeja i iz torbe izvuče mobilni telefon koji je zvonio. To je bio telefon njenog muža koji je nagoveštavao dolazak SMS-a. Uzela je mobilni telefon zajedno sa daljinskim upravljačem kako je ne bi zvao tokom kupovine. Pokupila je sve stvari i vratila se sretna kući.

POUKA: Nikada ne potcenjujte očajnu ženu… Kada se vratila kući nije bilo njegovog automobila, a na vratima se nalazila cedulja: “Nisam mogao da pronađem daljinski upravljač.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media