Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019. godine
Karte otkrivaju sudbinu, Foto: Miloš Bjelinić

otkrijte sudbinu

Horoskop po ciganskim kartama za decembar 2019. godine

Šta vas čeka?

Objavljeno:

Saznajte kakvu vam sudbinu predviđaju ciganske karte i koliko će vam sreća biti naklonjena u svim životnim segmentima na samom kraju ove godine.

OVAN po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

Ljubavne zgode, ali i nezgode očekuju zauzete Ovnove tokom decembra. Komunikacija sa partnerom je blago rečeno nikakva a i vama i drugoj strani glavu „pune“ kojekakvim pričama osobe koje smatraju da znaju šta je najbolje za vas dvoje. Poslušajte savet – ovo je vaša ljubavna priča i vi morate da rešavate sopstvene probleme i teškoće – ne oni oko vas, koliko god dobronamerni bili. Oni koji su usamljeni ne mogu se pohvaliti naročitim ljubavnim šansama. Ili ste se smorili čekajući nekoga ko ne zna šta hoće (ova osoba može biti i bivši partner) ili vam se nude neke šeme i šemice…

Posao

Da se trudite iz petnih žila i da ste posvećeni poslu – ma jeste. Samo vam nikako nije jasno kako taj vaš trud i posvećenost ne daje prave, već samo neke polovične rezultate. Još ako sa saradnicima imate povremeno napetosti i s vremena na vreme se pogubite u papirologiji – onda znate vrlo dobro o čemu pričam. Samo polako, biće tu i nekih finih dešavanja, zanimljivih ponuda i izlaska iz novčane krize.

Zdravlje

Pa….onako. Kao da niste ušli u mesec veselja i iščekivanja praznika – nešto se mrljavite, malo spavate, ne hranite se kvalitetno. Menjajte nešto. Moguće su i respiratorne infekcije, kao i problemi sa žlezdama.

BIK po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku tokom decembra ćete malo da ljubomorišete i sumnjate, malo da ljubite i volite. No, interesantno je da neki od vas sumnjaju u voljenu osobu, ali sa druge strane – i sami nisu baš sto posto „čisti“. Ipak, nećemo da morališemo mnogo, već ćemo da predložimo – ljubomora nestaje kada više vremena i pažnje poklanjate jedno drugom, kada ste češće zajedno…Oni koji su usamljeni ne mogu se pohvaliti naročitim ljubavnim šansama. Ili ste se smorili čekajući nekoga ko ne zna šta hoće (ova osoba može biti i bivši partner) ili vam se nude neke šeme i šemice…

Posao

A u poslu – malo konkurencije, malo poslovne problematike, malo čekanja da vam autoriteti konačno priznaju zasluge i možda „podebljaju“ novčanik. Sa konkurencijom ne sumnjam da ćete izaći na kraj vrlo brzo…Što se poslovne problematike tiče – imaćete trenutne „padove“, ali ćete se vrlo brzo uzdizati i rešavati to. A neko unapređenje ili finansijski boljitak….samo obećanja, a realizacija slaba…

Zdravlje

Ni pripadnici vašeg znaka nisu baš stabilni po pitanju zdravlja. Virusi, bakterije, prehlade, hormoni, urinarne infekcije…a kod nekih i pomalo problema sa kičmom.

BLIZANCI po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

Što manje se vraćajte na stare teme sa partnerom, što više izbegavajte bilo kakvu situaciju koja može mirisati na raspravu….Sigurna sam da vam smetaju i neka nerešena pitanja i da vas muče sumnje – ali ako već želite da razgovarate o tome, onda birajte drugu dekadu meseca koja je najmirnija i u kojoj će ti razgovori biti najkonstruktivniji.Ukoliko ste usamljeni čekate na tu poruku od bivšeg partnera – ako vam bude dosadilo čekanje – pošaljite je vi. Ne mislim da ćete dobiti bilo šta spektakularno, ali makar probajte. Novi kontakti uglavnom preko društvenih mreža – i to više njih.

Posao

Natovarili su vas obavezama – i kolege i saradnici….a izgleda mi da ste i vi jedan veliki deo obaveza natovarili sami sebi – uglavnom time što ste u prethodnom periodu zanemarivali ono što morate završiti. Pa dobro – malo ćete trčećim korakom kroz decembar, malo ćete se nervirati, malo rasipati na sto strana – ali ćete sve privesti kraju do kraja godine….utešno, zar ne? Finansijski – bolje, ali ne sjajno.

Zdravlje

Po pitanju zdravlja nećete se baš proslaviti. Mogućnosti za prehlade, a postoji mogućnost i za padove i povrede. Starijima – kičma.

RAK po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

Okupiranost ličnim prioritetima učinila je da ste maltene pa potpuno „slepi i gluvi“ za partnerove potrebe i želje. Druga strana ne može da vas uhvati ni za glavu ni za rep i zajednički momenti su sve ređi i ređi. Vreme vam je da se malo opasuljite i da shvatite da morate više biti posvećeni odnosu u kojem ste.Na svu sreću – od početka druge dekade malo će popustiti obaveze a vi biti više okrenuti osobi koju volite. Ukoliko ste usamljeni – preskačite prvu polovinu meseca jer ćete naletati uglavnom na osobe koje bi želele samo avanturu ili tajnu priču sa vama. Ostatak decembra – odličan!

Posao

U prvoj polovini meseca kao da će se na vas obrušiti sve moguće obaveze i zadaci i izazovi. Nećete znati gde udarate u pokušajima da sve privedete kraju i rešite na najbolji način. U ovom periodu nemojte pokretati ništa novo (bar ne u prvoj dekadi) već se pre usmerite na zaključke i završetke. Ostatak meseca donosi vam dobre ponude, više pokreta i putovanja i moguće i saradnju sa inostranstvom.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju tokom prve dve dekade decembra važi za sve Rakove. Mlađima je zdravstvena situacija solidna, dok stariji mogu imati problem sa krvnim sudovima.

LAV po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

Da biste znali u kojoj meri je potrebno boriti se sa partnerom oko gluposti i sitnica, a u kojoj treba biti popustljiv, prilagodljiv – okrenut vezi u kojoj ste – morate sesti i zapitati se –Koliko mi je ovaj odnos, ova osoba istinski važna? Da li je to neko koga smatram trajnom vrednošću u svom životu, ili samo prolaznikom?Odgovor na ova pitanja daće vam i smernice kako se postaviti i ponašati tokom decembra….Ukoliko ste slobodni, sigurno je da usamljeni niste! Oko vas je mnogo udvarača, ali treba znati izabrati ono pravo! Samo polako – već poslednja dekada može vas usmeriti ka kome treba!

Posao

Vaša fokusiranost će prvenstveno biti na finansijskom segmentu. Evidentno je da imate problema sa novcem, što zbog troškova što zbog zaostalih računa i kredita – pa vam je vrlo važno da što više zaradite. Naravno, kao za baksuz – neke poslove ćete teško naplatiti, zato vodite računa o svakom dinaru! Ne zapostavljajte svoje obaveze, i budite fokusirani na ono što radite – postoji mogućnost grešaka.

Pročitajte: Ljubavni horoskop za decembar 2019 godine: Kakvi ste na ljubavnom planu

Zdravlje

Manji problemi sa respiratornim organima, kao i onim za varenje. Takođe, potrebno je da se više krećete.

DEVICA po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

Ne dozvolite da se druge osobe umešaju u odnos sa voljenom osobom – bilo da su to porodica, prijatelji, ili pak neko „sa strane“. Iako početkom meseca nešto zvaničan i hladan, odnos sa partnerom se može popraviti ukoliko se oboje malo potrudite. Ukoliko ste usamljeni možete se zaljubiti na putovanju ili upoznati osobu koja živi u drugom gradu.Trebaće nešto više vremena da se ova priča razvije, ali ima dobre predispozicije za trajnost. Takođe, neki od vas početkom meseca mogu obnoviti kontakt sa starom simpatijom. Možete krenuti sa viđanjima, a neki odnosi se čak u ovom periodu mogu obnoviti.

Posao

Početkom meseca nećete biti naročito zadovoljni. Suviše dugo čekate na promene ili na rešavanje pitanja koja su vam veoma važna. No, u ovom slučaju za decembar ne važi da se „po jutru dan poznaje“ – itekako postoje šanse da već polovinom meseca vaši planovi krenu ka realizaciji. Sledi vam više poslovnih putovanja a nekima od vas i kontakti sa stranim firmama. Finansijski – promenljivo.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija, osim onim Devicama koje imaju bilo kakvu hroničnu boljku. Mlađi – bilo bi dobro da se više rekreirate.

foto: Miloš Bjelinić

VAGA po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

Oni u vezama i brakovima bi trebali da budu nešto oprezniji, jer gde god je karta Smrt – tu postoji mogućnost otežanja, čak i prekida odnosa. Dakle – trudite se da tokom ovog meseca olakšate i sebi, ali i voljenoj osobi – ukoliko postoje situacije i pitanja koja vas muče, potrebno je o njima razgovarati a ne kumulirati nezadovoljstvo i pokrenuti raspravu koja bi onda mogla da ode u nepredviđenom pravcu.Oni koji su usamljeni neka budu svesni toga da će novo započete veze u decembru uglavnom biti karmičke prirode, koliko god im početak bio bajan, sjajan i predivan. Takođe – i dalje ste pod uticajem prošlosti.

Posao

Decembar je za vas ujedno vrlo bitan, ali i prilično naporan poslovni mesec. Mogući su i prekidi saradnji. Morate se postaviti vrlo odgovorno, ali u isto vreme biti spremni na kompromis i pronalaženje zajedničkog jezika. Ukoliko se zanosite mišlju da pokrenete svoj biznis, bilo bi dobro da ipak sačekate ulazak u narednu godinu. Po pitanju finansija dosta nestabilna i promenljiva situacija.

Zdravlje

Žlezde, bubrezi, kičma, hormoni – sve ovo može u jednom trenutku biti na udaru. Takođe, potrebne su promene u ishrani i više kretanja.

ŠKORPIJA po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

I vaš znak bi trebao da vodi računa i ne pretera u svojim tajnim aktivnostima – bez obzira da li krijete konkretno osobu sa kojom se viđate „sa strane“ ili jednostavno – niste otvoreni pa partneru delujete kao da nešto muljate. U ovom drugom slučaju – vašu tajnovitost voljena osoba može shvatiti potpuno pogrešno – i naravno – može doći do problema, izliva ljubomore, čak i prekida komunikacije na neko vreme. Ako je za utehu – poslednja dekada decembra ipak će doneti rasterećenje i mir. Oni koji su sami, imaju ljubavnih šansi u drugom delu meseca – mogu postati prilično romantični i zaneti se nekim….

Posao

Malo ćete da brljate na poslu – stigao vas je umor i teško vam je da se skoncentrišete, a posla kao za baksuz – ima preko glave. Vodite računa samo da ne poremetite odnose sa kolegama, saradnicima, a posebno sa šefovima. Budite spori na jeziku kada je bilo kakav vid rasprave u pitanju. Finansijski ćete moći da se opustite tek u poslednjoj dekadi meseca. Mnogo planiranih troškova, ali više neplaniranih.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije baš bajan. Prvenstveno je imunitet na udaru i bićete lako podložni respiratornim infekcijama. Povedite računa i o ishrani.

STRELAC po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

Napetost u vašim emotivnim vezama i brakovima ne jenjava već duže vreme, pa ni decembar u svojoj početnoj fazi neće biti ništa drugačiji. Povremeni talasi nezadovoljstva i lošije komunikacije koji kod pojedinih mogu dovesti i do privremenog odvajanja. No, ako je prvi deo meseca buran, drugi je već skladniji i prožet boljom i opuštenijom energijom….Oni koji su usamljeni mogu imati jedan kratkotrajan osvrt ka prošlosti – možda kroz susret, pa čak i strast – ali je pitanje da li će to otići u nekom iole ozbiljnijem pravcu. Takođe, drugi deo meseca mnogima donosi prilično ozbiljnu emotivnu priču!

Posao

Promenljivost, nestabilnost, mnogo prepreka i iznenadnih preokreta obeležiće skoro celu prvu polovinu decembra. Tek u drugom delu meseca uspećete da malo odahnete i laganije funkcionišete. Obratite pažnju na period tokom druge dekade jer vam baš tada mogu doći neke ozbiljnije poslovne prilike. Po pitanju finansija – vraćajte dugove, tek onda ćete moći opuštenije da funkcionišete…

Zdravlje

Starije mogu mučiti povremene hronične tegobe. Mlađi pripadnici znaka će imati uglavnom manju problematiku – najpre virusne prehlade.

JARAC po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

Da je u emotivnim vezama i brakovima sjajno stanje – pa i nije. To ne znači da ste vi i partner nestabilni, već pre izgleda kao da ste se udaljili jedno od drugog, svako funkcioniše u nekom svom ritmu i vodi računa o svojim interesima. A ljubav je negde u dvadesetom planu. Tek u drugom delu meseca postoji šansa da se stvari pokrenu na bolje – i to samo ako se oboje potrudite i više vremena provodite zajedno. Ukoliko ste usamljeni em ste još uvek povremeno okrenuti ka prošlosti, em se ne pojavljuje niko nov ko bi vas zaista „pomerio“. Do susreta i kontakta sa prošlošću može doći, a novo…..pa prilično teško….

Posao

Vaši planovi se odvijaju dosta sporo. Realno gledano – ništa vam se konkretno ne postavlja kao prepreka, ali kao da se svima onima sa kojima radite i planirate ne žuri uopšte. Sve ide korak po korak…Da, ova sporost, ali i težina u vašoj glavi zbog toga, svakako je evidentna…ali morate dozvoliti da sve ide svojim tokom…Živnućete u drugom delu meseca jer će se neke stvari konačno pokrenuti.

Zdravlje

Potrebno vam je više kretanja, više fizičke aktivnosti. Takođe, potrebno vam je da što češće budete u društvu ljudi koji vam vraćaju, a ne oduzimaju energiju.

VODOLIJA po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

Potrudite se samo da komunikacija sa voljenom osobom ili bračnim partnerom bude kvalitetna, otvorena i iskrena – i nemate razloga za brigu tokom ovog decembra. Provodite što više vremena zajedno jer vam ta atmosfera, kao i okruženost pozitivnim ljudima povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Oni koji su usamljeni itekako će biti pogledani od strane ljubavi tokom decembra.Više osoba će biti oko vas, ali ćete vi umeti da prepoznate koja je ona prava i da joj se okrenete. Ovo je vreme kada možete okrenuti novu životnu stranicu i jako se zaljubiti! Uživajte!

Posao

Čini mi se da će vam ili misli biti na nekoj drugoj strani, ili će vas pak poneti pretpraznično raspoloženje – u svakom slučaju često ćete tokom decembra samo otaljavati ono što morate i gledati da što pre zbrišete sa posla. Vodite računa da ovim ponašanjem ne napravite problem sebi, ali i da ne propustite da uradite stvari koje su vam od značaja….Imate dobre poslovne šanse, ne spavajte – koristite ih!

Zdravlje

Neodgovorno ponašanje može biti prisutno i po pitanju zdravlja. Oblačite se adekvatno vremenskim prilikama, vodite računa i o ishrani, ali i o odmoru i fizičkoj aktivnosti.

RIBE po ciganskim kartama decembar 2019 godine

Ljubav

Ukoliko ste vi i emotivni ili bračni partner zatvoreni jedno prema drugom, ukoliko ste oboje samo okrenuti svojim ličnim interesima – sigurno je da se nećete osećati dobro, ili da čak možete imati probleme tokom decembra. Više se posvetite jedno drugom i jako brzo ćete primetiti pozitivne promene – ovo može biti lep mesec za vas, ako se samo malo potrudite! Oni koji su usamljeni i dalje polažu nade u prošlost, ali realno gledano – ni vas ta prošlost ne ostavlja na miru. Vrtite se jedno oko drugog, a šta će od ovoga ispasti na kraju – to ćemo tek videti. U međuvremenu – ne propuštajte nove prilike, jer ih ima!

Posao

Poslovni segment je pod velikim pozitivnim uticajima, što govori o tome da mnoge Ribe mogu znatno učvrstiti ili čak poboljšati svoje pozicije. Shvatate da su vam mnoga vrata sada otvorena i ne propuštate ni jednu priliku! Da, stoji da ćete se dosta umoriti u ovom mesecu, ali sve ovo će vredeti truda! Po pitanju finansija niste baš najzadovoljniji jer prilivi nisu u skladu sa onim koliko radite…

Zdravlje

Imate vi dosta snage, ali i oni najjači moraju da napune baterije i odmaraju se. Tako i vi morate povremeno spustiti ručnu kočnicu i posvetiti se samo sebi…

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Besno pile)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.