STIZALE SU JOJ PORUKE OD NEPOZNATOG ČOVEKA: Kada je otišla da se nađe sa njim, život joj je propao načisto!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

STIZALE SU JOJ PORUKE OD NEPOZNATOG ČOVEKA: Kada je otišla da se nađe sa njim, život joj je propao načisto!

Kroz poruke sam shvatila da se radi o nekom baš dobrom muškarcu

Objavljeno:

Iznenada su mi počele stizati poruke sa nepoznatog broja, tipa, ej lepotice da se vidimo, čuo sam da voliš da šaraš i tako to.

Šokirala sam se, pomišljala sam svašta, od toga da me muž “testira”, preko toga da se neko iz komšiluka zeza sa mnom i na kraju pomišljala da se stvarno i sviđam sa mojih 47 godina nekome. Ipak sam samo kratko napisala da su pogrešili, ali nakon dva dana dobila sam poruku da mi je sa tog broja poslata dopuna kredita od 100 eura uz poruku POČASTI SE. Iz pristojnosti sam se zahvalila i tako je i počelo naše dopisivanje.

Kroz poruke sam shvatila da se radi o nekom baš dobrom muškarcu, pažljivom i bogatom. Naše poruke su vremenom postale sve “toplije” VRELE, počela sam da mu šaljem moje izazovne fotografije.Nakon 4 dana dopisivanja dogovorili smo se da se nađemo u susednom gradu.

Sela sam u autobus i na dogovorem mestu videla mog muža kako me čeka. Samo je pitao ZAŠTO? Nisam mu znala odgovoriti, 28 godina smo u braku i nikada ga nisam prevarila, nisam čak ni razmišljala, ali eto, stvarno ne znam zašto, možda jer sam osetila da mogu konačno imati nešto što nikada u životu nisam imala dovoljno – NOVAC! Rastali smo se nakon toga i moj život je izgubio svaki smisao. NE ZNAM KAKO DALJE …"

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.