RADIM KAO SOBARICA TAMO GDE DOLAZE SAMO BOGATAŠI: Jednom su mi ponudili da spavam sa gostom, a to je odvelo dalje
Sobarica / Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

RADIM KAO SOBARICA TAMO GDE DOLAZE SAMO BOGATAŠI: Jednom su mi ponudili da spavam sa gostom, a to je odvelo dalje

Isprva sam se bojala da ne dođe do šefa pa da ne dobijem otkaz, ali... 

Objavljeno: 20.11.2019. 21:53h
  • 5

Radim kao sobarica na moru u jednom dobrom hotelu, gde dolaze samo ljudi koji su puni para kao brod. Iako je šef dosta gadan i nekada bude težak posao, opet izdržim nekako. Ukazala mi se jedna prilika da spavam sa starijim gostom, za određenu sumu novca.

Isprva sam se bojala da ne dođe do šefa pa da ne dobijem otkaz, ali reskirala sam i pristala.. Platio mi je baš dobro, i to se pročulo do ostalih budžovana koji su dobri sa njim, za par dana sam imala brdo ponuda i odlučila sam da to radim kao dodatni posao. 

Kada bi završila u hotelu sa poslom sobarice ostajala bih duže i odlazila gostima u sobe.. Tamo bi spavala sa njima i odradila sve što me traže,i za to bih pobrala dobar novac koji nebi zaradila u tri meseca kao sobarica..

Oni su obično stariji muškarci koji su došli poslovno u grad,i koji su već dugo godina u braku pa im se žene više ne sviđaju niti bi spavali sa njima..

Šef je oduševljen sa njima jer plačaju sobe i više nego što treba,i stalno dolaze..Nije svestan da sam ja glavni razlog za to i da je to samo zbog mene,iako mislim kada bi saznao nebi se bunio sve dokle god se njemu džep puni kao i meni..Sa nekima od njih sam snimila i video snimak za nedaj bože da se nešto desi,mogu se obraniti na taj način da im pokažem ženama ili kome treba.."

 

Bonus video

(Espreso.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media