UDALA SE PRE DVA DANA, PA SAZNALA GORKU ISTINU: Njena svekrva je htela da bude na njenom mestu!
Žena / Ilustracija, Foto: Profimedia/Ilustracija

ispovest

UDALA SE PRE DVA DANA, PA SAZNALA GORKU ISTINU: Njena svekrva je htela da bude na njenom mestu!

Nije se ovome nadala 

Objavljeno: 20.11.2019. 19:00h
  • 2

Udala sam se pre dva dana, ali počela sam da shvatam da bi moja svekrva želela da ona bude ta koja se udala za mog supruga.

Pre nego što smo se venčali, tražila je da vidi kakve burme smo izabrali. Pokazali smo joj ih sa zadovoljstvom. Uspela sam da nabavim delove bačvi iz prve pivare koju smo zajedno posetili, dala sam ih zlataru čijim radom sam bila opsednuta godinama, da bi ih ugradio u naše burme.

Međutim, pre nekoliko nedelja, moja svekrva pitala je mog muža koja veličina prstena mu odgovara, on joj je odgovorio, i nastavio svojim putem. Kada sam došla kući s posla, našla sam mali paketić namenjen mom mužu. Budući da ništa nije naručio, pomislili smo da je reč o svadbenom poklonu. Kad je otvorio paketić, našao je poruku od svoje majke i muški prsten.

Videla sam ovaj prsten i pomislila na tebe – napisala je svekrva, i dodala: – Mislim da daleko više odgovara tvom stilu nego burma koju imaš. Vratili smo prsten majci, ali tu nije bio kraj priče.

Kada smo sledeći put otišli kod nje, ja zaista nisam želela da razgovaramo o tome koliko je neprikladno bilo to što je učinila u vezi sa našim burmama. Međutim, svekrva pitala je zašto smo vratili paketić, što je navelo njenog sina da joj objasni zašto je njen postupak problematičan.

Objasnio joj je zašto su nam naše burme važne, i koliko nam znače, i da ga je baš briga šta ona misli o tome. Takođe ju je upozorio da nipošto ne napravi neki sličan potez u budućnosti."

Bonus video

(Espreso.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media