SESTRA JOJ JE STRADALA U NESREĆI A ONA JE POZVALA NJENOG MUŽA: Ono što su učinili kasnije je nečuveno!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispravno ili ne?

SESTRA JOJ JE STRADALA U NESREĆI A ONA JE POZVALA NJENOG MUŽA: Ono što su učinili kasnije je nečuveno!

Život joj je bio idealan, a onda se desilo to

Objavljeno: 19.11.2019. 19:04h
  • 1

Moja starija sestra je izgubila život u saobraćajnoj nesreći pre godinu dana. Bila je udata, imala 3 ćerke, savršenog muža, savršen brak…

Život joj je bio idealan, a onda se desilo to… Ni kriva, ni dužne izgubila je život, devojčice ostale bez majke, ma grozno.

Par meseci sam bila na teškoj terapiji, nisam mogla da se pomirim sa istinom. Mnogo sam razmišljala i o devojčicama, a onda mi je sinulo kako da celu bol ublažim. Odlučila sam da s žrtvujem, da budem majka deci moje sestre… DA SE UDAM ZA MUŽA MOJE SESTRE!

Pozvala sam ga istog trenutka i to mu predložila, a on mi je tada rekao da je to krupna odluka i da mora o tome dobro da razmili. 12 godina sam mlađa od njega, imam 19 i na samom sam početku života… društvo koje bi me iakao radim dobro delo osudilo, rodbina… sve mi je to predočio i zamolio da dobro razmislim. Saslušala sam ga i ponovila mu da sam odlučila i da je samo do njega, da li želi ili ne.

Ja svoj život na neki način odbacujem, ali 3 mala, nevina i nedužna života dobiti će priliku da odrastu uz osobu koja će brinuti o njima kako bi brinula njihova mama i tu svaka dalja priča gubi značaj. Želim život posvetiti devojčicama moje sestre i donekle znam da bi i ona uradila to za moju decu. Ozvaničićemo brak idući vikend i nimalo se ne brinem za komentare…

Moj život od sada ima samo jedan cilj, izvesti devojčice na pravi put i učiniti ih srećnim."

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media