KAD ĆU DA UMREM DA SE IGRAM SA BRATOM? Kći me je to pitala a nije znala za POBAČAJ! Ovo su NAJJEZIVIJA pitanja dece
Ilustracija, Foto: Profimedia

roditelji otkrili

KAD ĆU DA UMREM DA SE IGRAM SA BRATOM? Kći me je to pitala a nije znala za POBAČAJ! Ovo su NAJJEZIVIJA pitanja dece

Jedna mama ispričala je kao ju je šokiralo pitanje njene ćerke.

Objavljeno:

Na TV kanalu 'CBeebies' su zamolili roditelje da se prisete najjezivijih situacija sa decom - onoga što su izgovorila, a u njima je izazvalo jezu.

Odaziv je bio veliki. Jedna mama ispričala je kao ju je šokiralo pitanje njene ćerke. Pitala ju je:

- Mama, kada ću umreti kako bih mogla da se igram sa svojom braćom i sestrama?

Majku je pitanje šokiralo, posebno zato što je imala nekoliko spontanih pobačaja za koje njena ćerka nije znala. Nije znala da je trebala dobiti braću i sestre.

Evo kako je tekao taj razgovor:

Devojčica: Mama, kada ću umreti?

Mama: Oh, ne još jako dugo dušo, sve dok ne budeš jako stara. Zašto?

Devojčica: Zato što moja braća i sestre čekaju da se dođem igrati s njima.

Druga mama otkrila je kako njena 2-godišnja ćerka stalno ponavlja da u njihovoj kuhinji vidi čudnog čoveka koji tamo živi. Sve je krenulo dok su gledale TV:

Devojčica: Izgleda kao čovek iz noćne more.

Mama: Ko je čovek iz noćne more?

Devojčica: Muškarac koji živi u našoj kuhinji.

foto: Profimedia

Javila se i mama koja je, kaže, dugo pokušavala ostati ponovno trudna, ali nije išlo glatko. Ali, jednog dana njena 4-godišnja ćerka spomenula je bebu i bila je nepokolebljiva u svojoj tvrdnji da je njena mama 'pomalo trudna sa dečakom'. -

- Dogodilo se nešto neobično. Moja ćerka je tada imala četiri godine i nasumično je govorila mojim prijateljima: 'Mama će imati bebu'. Nju smo dobili medicinski potpomognutom oplodnjom, a drugo dete pokušavali smo dobiti poslednjih 18 meseci. Bila sam sigurna da nisam trudna s 'njenim malim bratom'. Dva dana kasnije kupila sam test i zaista, bila sam noseća. Ona sada ima malog brata - napisala je ova žena.

foto: Profimedia

Devojčica je šokirala svoju majku stalno iznova prepričavajući sumorne načine na koji su joj umrli roditelji iz prošlih života.

- Moja petogodišnjakinja govori o svojim drugim porodicama, braći i sestrama. Kaže da ima puno drugih porodica. Ispričala je ovako: 'Jedna mama je umrla, a zatim se i tata razboleo pa me je ostavio ispred ulaznih vrata kako bi me neko pronašao. Druga mama je pala s krova i umrla - prisetila se ova žena.

- Jednog smo dana prelazile prometnu ulicu, a ona se zaustavila, osvrnula oko sebe i rekla da je njen tata ubijen na toj ulici. Takođe, dok smo šetale grobljem kada je još bila sasvim mala, stalno je vrtela kosom i ponavljala: 'To je moja kosa, ostavi je na miru'. Ponekad se probudi usred noći, uspravno sedi, smeje se i razgovara. Jeza me ponekad hvata od nje - dodala je.

- Moja ćerka Rejli je u dobi od 22 meseca jednom prilikom bila u kadi sa svojom Barbikom. Igrala se vrlo čudno s njom. Držala ju je pod vodom i iznova šaputala: 'Tiho, tiho'. Bila sam prestravljena - ispričala je druga majka.

Nakon obroka u jednom restoranu u SAD-u, dečak je poželeo konobarici napisati poruku na komadu papira. Majka je mislila da je to vrlo slatko, ali prevarila se.

- Moj 7-godišnji sin napisao je konobarici poruku: 'Moja mama je ubila nekoga'. Srećom, konobarica je samo odmahnula rukom i uzdahnula. U njegovu obranu jedino ide to što mu je pravopis bio odličan - napisala je, a prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.