ČAROBNI DODATAK JELIMA: Uz ove začine vaša KULINARSKA AVANTURA može da počne! Dovoljno je da oslobodite kreativnost
Ilustracija, Foto: Profimedia

za spektakularan ukus

ČAROBNI DODATAK JELIMA: Uz ove začine vaša KULINARSKA AVANTURA može da počne! Dovoljno je da oslobodite kreativnost

Nema pojačivača ukusa, nema umetne boje, a ni konzervansa. Čista jadranska sol sa ostrva Paga, suncem okupano povrće i pažljivo birani začini

Objavljeno: 09:55h

Kuvanje je jedna od kreativnijih disciplina ljudske svakodnevice. Uz kvalitetne namirnice, slobodno vreme, dobru ideju i potrebu za zdravim obrokom, avantura može da počne! Cilj je dobar ukus, slastan obrok i uživanje bez granica a dobrog ukusa bez dobrih namirnica nema!

Možete li da zamislite kuvanje bez Vegete?! Srećom, ni ne morate! Ovog puta vaš najdraži začin osmslio je moderne, prirodne, inovativne i praktične proizvode napravljene po recepturi majke prirode – Vegeta Natur specijalni dodaci jelima.

Ne, ne radi se o triku. Ovi proizvodi lišeni su svih nepoželjnih sastojaka. Nema pojačivača ukusa, nema umetne boje, a ni konzervansa. Čista jadranska sol sa ostrva Paga, suncem okupano povrće i pažljivo birani začini svakom jelu koje vam padne na pamet daće prirodan i izvrstan ukus, a sve to na brz i jednostavan način.

Kada uđete u kuhinju sve što treba jeste da oslobodite svoj kreativni zanos, a Vegeta se pobrinula da vaš idealan začin ima jedinstven omjer pažljivo odabranih sastojaka najvišeg kvaliteta. Ohrabriće vas na isprobavanje novih jela, garantujući izvrstan ukus.

foto: Promo

Riba, svinjetina i piletina pripremljena uz Vegeta Natur specijale učiniće da vas svi vide kao majstora ukusa. Vegeta Natur za salatu pomoći će vam da pripremite savršen, lagan i prirodan obrok. Vegeta Nature za krompir učini će svaki obrok sa krompirom slasnijim, tako da niko neće moći da im odoli. A, ako odlučite da začinite svoju kulinarsku avanturu, pa proizvedete pikantniji ukus poslužite se Vegeta Nature meksičkom mešavinom začina.

Da biste nakon napornog dana mogli da uživate u svojoj omiljenoj hrani ne morate da idete u restoran. Vegeta Natur proizvodi napravljeni su tako da vam olakšavaju pripremu svakog jela. Nikad savršenija receptura omogući će da se na vašoj trpezi nađu raskošna jela bogatog ukusa, spremljena na prirodan način. Uz ove začine kuvanje će postati najprirodnija stvar.

Sve što treba jeste da pripremite potrebne sastojke. O začinima ne morate da brinete, jer je Vegeta napravila savršenu kombinaciju da začini svaku vašu ideju. Igrajte se, eksperimentišite, jer više ne postoje granice!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.