ŠTA JE ZAPRAVO RETROGRADNI MERKUR? Tokom ovog LOŠEG PERIODA ne smete da radite OVO, ni da kupujete OVE UREĐAJE
Merkur je planeta najbliža Suncu, Foto: Profimedia

astrologija

ŠTA JE ZAPRAVO RETROGRADNI MERKUR? Tokom ovog LOŠEG PERIODA ne smete da radite OVO, ni da kupujete OVE UREĐAJE

Trebali biste voditi računa o materijalnim vrednostima - dohotku, nasledstvu, imovini...

Objavljeno:

Retrogradni Merkur je poznati astrološki fenomen koji nam donosi mnoge šumove u komunikaciji i otežava sve odnose.

Današnji dan, 12. novembar, donosi opoziciju Meseca i Sunca i posledično pun Mesec u Biku. Trebali biste voditi računa o materijalnim vrednostima - dohotku, nasledstvu, imovini...

U ponedeljak, 18. novembra, Merkur izlazi iz Sunčevog zaklona i kreće pravo. Aktivnosti koje su zapele u proteklih nekoliko nedelja, u ovo vreme mogle bi se otpetljati, a komunikacija i saobraćaj odvijaće se bez problema. Sve greške koje ste napravili pre tog dana, u ponedeljak možete ispraviti!

Dan posle Mars se pridružuje Merkuru u Škorpiju dajući svima veću borbenost! To će trajati do 22. novembra kada će Sunce ući u Strelca, najmračnijih 30 dana godine. A onda bi trebao završiti ovaj ludi period.

Retrogradni Merkur poigraće se sa skrivenim emocijama, a posebno opasne situacije nastaju dok te emocije buknu na površinu. To se događa jer je Merkur zaslužan na komunikacije, tehnologiju i putovanja, a kada uđe u retrograd (što znači da se počinje lagano pomicati unazad) njegova promenjena energija poremetiće te aspekte života.

Bilo bi dobro ne kupovati računar, automobil ili telefon ovog perioda jer će verovatno nastati problem. Izbegavajte potpisivati ugovore jer ćete naknadno primetiti da im nešto nedostaje i moraćete pregovarati ponovno, a prvi dejt u ovo vreme nateraće vas da odaberete pogrešnu osobu, jer Merkur stvara šum u komunikacijskom tunelu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.