DANAS JE 11.11, DATUM KOJI IMA VELIKU MOĆ U NUMEROLOGIJI: Ovako će se to odraziti na svaki HOROSKOPSKI ZNAK
Otkrijte značenje današnjeg datuma, Foto: Profimedia

astrologija

DANAS JE 11.11, DATUM KOJI IMA VELIKU MOĆ U NUMEROLOGIJI: Ovako će se to odraziti na svaki HOROSKOPSKI ZNAK

Osim što je dakle Master, 11 se još naziva i Anđeoskim brojem te se veruje da on donosi posebnu energiju spiritualnog buđenja

Objavljeno:

U numerologiji broj 11 izuzetno je moćan broj.

Brojevi koji imaju dve iste cifre, kao što su 11, 22, 33 i ostali, zovu se glavnim, Master brojevima. Osim što je dakle Master, 11 se još naziva i Anđeoskim brojem te se veruje da on donosi posebnu energiju spiritualnog buđenja.

- Ako postoji nešto što želiš da manifestuješ ili želiš nešto novo da poželiš, ovo je dan za to - rekao je astrolog Tanaz u emisiji Forever Conscious i nastavio

- 11. novembar je tvoj dan za postavljanje novih ciljeva i povezivanje sa svetom duhova, ali je i izuzetno moćan dan za otvaranje tvog srca.

Meditacija je jednostavan način da se otvoriš duhovnoj energiji i omogućiš sebi miran prostor da čuješ sama svoj unutarnji glas.

- Danas je dan u kojem se stvarno možeš osloboditi i pustiti sve što te zadržava - savetovao je.

Kako će 11.11 uticati na tvoj horoskopski znak

Na današnji dan događa se niz veza između moćnih planeta. Spoj Sunca i Merkura u Škorpionu s Plutonom i Saturnom u Jarcu podstaknuće te da se suočiš sa svojim strahovima, a to ćeš uraditi uz pomoć posebne energije koja će danas okruživati sve nas.

Ovan

Današnji dan dobar je za razvijanje poslovnih planova i demonstraciju uspeha. Čarobna energija dana će ti povećati samopouzdanje i pomoći ti da stupiš u duhovnije područje. Koristi tu energiju za postavljanje ciljeva vezanih uz obilje, karijeru i finansije.

Bik

Stara ljubav mogla bi ponovno ući u tvoj život i probuditi zaboravljene osećaje. Zbog toga, obrati pažnju na sve što se događa tokom dana, čak i ako se čini beznačajnim.

Blizanci

Tvoj znak na današnji dan može osećati više emocija nego inače. Zbog toga, odlučićeš preuzeti i više odgovornosti na sebe. No, pazi na svoje slobodno vreme i pomno biraj nove obaveze

Rak

Na današnji dan tvoje prijateljstvo s jednom osobom moglo bi prerasti u romantičnu vezu. Razmisli dobro o tome pre nego napraviš taj korak. Iako je energija današnjega dana jaka, odnosi koji su započeti za vreme retrogradnog Merkura obično ne traju dugo.

Lav

Retrogradni Merkur povezan je s tvojim vladajućim planetom, Suncem, u retkom i današnjem posebnom kosmičkom događaju od kojega bi mogla imati puno koristi. Odvoji vreme i posveti se svom poslu. Također usredotoči se danas na svoje ciljeve kako bi se oni što pre ostvarili.

Devica

Možda ćeš morati da uradiš neko duhovno čišćenje, što može rezultirati pozitivnom reakcijom na tvoje fizičko i zdravstveno stanje tela. Ako imaš prehladu ili grip, probaj s meditacijom i možda već sutra osetiš promene na bolje.

Vaga

Današnji dan za Vage idealan je za stvaranje završnoga plana finansija. Plan pomno izradi kako bi se videli i pozitivni, ali i negativni potezi koje ne želiš ponoviti u 2020. godini.

Škorpija

Obično si vrlo diskretna osoba, ali s tolikim brojem velikih planeta danas povezanih sa tvojim znakom, 11.11 će te staviti u središte pažnje. Izađi iz sene i nemoj se bojati podeliti svoje savete i mudrosti. Nemoj se bojati izraziti svoju istinu.

Strelac

Ciklus novog Meseca koji prethodi punom Mesecu u studenom započeo je u tvojem znaku, zato oslobodi stari duhovni prtljag. Odvoji vreme za meditaciju, opuštanje i lečenje tela.

Jarac

Današnji dan govori o povezanosti, pa čak i ako si u poslednje vreme razočarala neke prijatelje ili porodicu, tok prirodne energije ponovno će te povezati s ljudima s kojima želiš biti i ostati bliska. Prijatelji su uvek odličan izvor inspiracije, zato ih čuvaj.

Vodolija

Savršeno je vreme za početak planiranja novog životnog perioda. Iskoristi svoje novo slobodno vreme danas da se usredotočiš na svoje sledeće korake. Kakvu energiju želiš u budućnosti? Čime se želiš baviti? Usredotoči se na odgovore navedenih pitanja

Riba

Tvoj se um razvija jako brzim tempom, a rezultat toga je promena tvoje filozofije. S obzirom na magiju 11.11, shvatit ćeš da imaš jasnu vezu sa svemirom i da si u stanju spojiti se sa svojim unutarnjim Ja i postići sve ciljeve. Pomoću današnje energije nastavi svoj razvoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.