VARAO JE ŽENU GODINAMA, A ONA MU JE VRATILA S MLADIM GROBAROM: Zatekao ih je na gomili! Petrovac bruji o aferi!
Ilustracija, Foto: Profimedia

auu jel moguće?

VARAO JE ŽENU GODINAMA, A ONA MU JE VRATILA S MLADIM GROBAROM: Zatekao ih je na gomili! Petrovac bruji o aferi!

Prevareni muž se naime u nedelju 28. oktobra vratio kući sa proslave punoletstva njegovog sina

Objavljeno: 10.11.2019. 21:16h
  • 8

Bračni skandal poznatog bračnog para zatresao je ceo Petrovac na Mlavi, a uzajamna neverstva su po svemu sudeći dovela supružnike do razvoda.

Kako navodi portal TPK news, ugledni 46-godišnji Petrovčanin je zatekao svoju suprugu „na gomili“ sa mladim ljubavnikom, lokalnim grobarom, ali ono što je još više šokiralo grad jeste ono što je uradio kada je shvatio šta se dešava.

Prevareni muž se naime u nedelju 28. oktobra vratio kući sa proslave punoletstva njegovog sina oko 4:00 izjutra, ali izgleda da ga njegova žena, koja se pre njega vratila nije očekivala. Iskoristila je priliku pa kako navodi portal uživala u „akciji“ sa mladim švalerom.

Pošto je shvatio šta se dešava, muž se išunjao iz kuće, seo u svoj auto i vozio se po gradu, čekajućo da oni „završe posao“.

Kada je mladi grobar ljubavnik otišao kući, tada je pakao mogao da počne, jer je usledila žestoka svađa supružnika, a sve je toliko eskaliralo da je 46-godišnji Petrovčanin svoju suprugu izbacio iz kuće napolje, i u ponedeljak odmah podneo zahtev za razvod braka.


Inače, prevareni suprug je ranije javno par puta priznao svojoj supruzi da je varao, a ona mu je svaki put praštala. Međutim, izgleda da je i njenom strpljenju došao kraj, tako da sad ovaj par čeka brakorazvodna parnica.

Bonus video:

(Espreso.rs/Tpknews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media