SHVATITE DA JE POGREŠAN TEK KAD POČNETE DA GA NOSITE: Ovo je najčešća greška koju žene prave kod kupovine grudnjaka
Grudnjak, Foto: Pixabay

praktični saveti

SHVATITE DA JE POGREŠAN TEK KAD POČNETE DA GA NOSITE: Ovo je najčešća greška koju žene prave kod kupovine grudnjaka

No, postoji jedan vrlo jednostavan trik uz koji više nikada nećete pogrešiti pri kupovini grudnjaka

Objavljeno:

Kupovina farmerki i grudnjaka dve su najveće šoping muke većine žena.

I dok se kod farmerki sve uglavnom svodi na odabir laskavog modela u kojem nam zadnjica ili noge neće izgledati preveliko, kad je reč o grudnjacima problemi su puno stvarniji jer mnoge žene uopšte ne znaju svoj tačan broj pa najčešće bace novac na potpuno pogrešan model.

No, postoji jedan vrlo jednostavan trik uz koji više nikada nećete pogrešiti pri kupovini grudnjaka i uštedećete novac. Većina žena radi jednu te istu grešku kada isprobava grudnjak u svlačionici, zbog čega se kući vrate potpuno krivim modelom.

Naime, umesto da kupite grudnjak koji možete zakopčati na zadnjoj kvačici, trebali biste izabrati model koji pri isprobavanju možete zakopčati samo na najopuštenijoj kvačici. Svaki grudnjak će se s vremenom rastegnuti, što od nošenja, što od pranja, a tada ćete ga jednostavno zakopčati na sledećoj kvačici i tako sve dok se potpuno ne raširi.

Tako će vam svi grudnjaci trajati puno duže, a osim što ćete uštedeti novac u grudnjaku koji vam savršeno pristaje i vaše će grudi izgledati puno bolje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.